Genetika je čudo! Deca poznatih koja su prava kopija svojih roditelja (FOTO)

18.09.2022

05:59

0

Neka su starijima i „otela ulogu" najvoljenijeg „selebritija"

Genetika je čudo! Deca poznatih koja su prava kopija svojih roditelja (FOTO)
tom heks goldi hon meril sttip dzim keri - Copyright Profimedia

Pojedina deca poznatih sa strane javne scene su, osim talenta, na svoje roditelje baš povukla i dobar izgled. Šta više, toliko liče na svoje majke i očeve, da ih je u pojedinim ostvarenjima prilično teško i razaznati. Publika tako, na primer, Goldi Hon iz mlađih dana često meša s njenom ćerkom Kejt Hadson, koja je takođe izvrsna glumica, te veliko holivudsko ime.

Kejt Hadson i Goldi Hon, Profimedia
 

Ista je priča i u slučaju Meril Strip, čija ćerka Mejmi Gamer neverovatno podseća na nju. Takođe je i višestruko nagrađivana glumica - baš kao što se i očekivalo od jedne naslednice velike Meril.

Meril Strip i Mejmi Gamer, Profimedia
 

Džim Keri

Čuveni glumac i komičar ima ćerku Džejn koja je, za razliku od oca, ipak izabrala život podalje od scene. Ipak, nekoliko puta se pojavljivala sa Kerijem na crvenom tepihu, a i išla je na audiciju za „American Idol". Javnosti gotovo da nije ni morala da se predstavlja jer je ista tata, posebno kad se nasmeje. I njen sin Džekson Rajli Santana je slika i prilika poznatog dede.

Džejmi i Džim Keri, Profimedia
 

On sada ima 15 godina.

Henks

Tom i njegov sin Kolin takođe neverovatno liče. Mlađem Henksu je to bilo od velike pomoći pošto je i sam počeo da gradi karijeru glumca.

Kolin i Tom Henks, Profimedia
 

Kobejnova naslednica danas sad izgfleda ovako!

Kortni Lav i Kurt Kobejn su 1992. godine dobili ćerku Frencis Bin, koja neverovatno liči na svoje poznate roditelje, posebno nekadašnjeg frontmena „Nirvane". Bavi se modelingom, a privlači je i vizuelna umetnost.

Frencis Bin Kobejn, Profimedia
 

Na listi se nalaze i mnogi drugi, što možete pogledati u našoj galeriji - nekadašnja supruga Džonija Depa, Vanesa Paradi i njihova ćerka Lili Rouz Melodi, Kirk i Majkl Daglas, Melani Grifit i Dakota Džonson, Ben i Džeri Stiler, Ris Viderspun i njena mezimica Ava Elizabet, koju je dobila s Rajanom Filipijem, Robert Dauni Džunior i Indio Dauni, Liv i Stiven Tajler, Epl Martin neodoljivo podseća na majku Gvinet Paltrou, tu su Patrik i Arnold Švarceneger, kao i Ema, te Erik Roberts i drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike