Kejt Midlton uznemirila rojaliste: Iako je blistala u plavom izdanju, jednom "sitnicom" prekršila je kraljevski protokol

11.04.2023

19:19

0

Autor: K. O.

Svetu, pardon, rojalistima se ne može ugoditi

Kejt Midlton uznemirila rojaliste: Iako je blistala u plavom izdanju, jednom "sitnicom" prekršila je kraljevski protokol
Kejt Midlton sa porodicom - Copyright Profimedia

Princeza Kejt, princ Vilijam i njihova deca princ Džordž (9), princeza Šarlot (7) i princ Luis (4), prisustvovali su uskršnjoj nedeljnoj službi u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru, zajedno sa kraljem Čarlsom i kraljicom suprugom Kamilom.

I dok je zbog svoje modne kombinacije princeza od Velsa pobrala sve pohvale, uspela je zbog jednog detalja da navuče gnev rojalista. 

Oštrom oku kraljevskih posmatrača nije promaklo njeno kršenje protokola. Kejt je primećena kako nosi tamnocrveni lak za nokte dok je izlazila na bogosluženje na Uskrs.

Članovi porodice uskladili su svoje odevne kombinacije i svi se obukli u plavo, što je takođe bila boja za koju su se odlučili Čarls i kraljica Kamila.

Profimedia
 

A princeza je bila posebno elegantna u kraljevsko plavom kaputu, koji je odabrala za ovu priliku, uparivši ga uz haljinu i odgovarajuću torbu i šešir. Izgled je zaokružila salonkama u bež boji i plavim safirnim dijamantskim minđušama.

Izgledala je savršeno, ali kontrastni crveni nokti uznemirili su mnoge rojaliste, jer se naširoko izveštavalo da pokojna kraljica Elizabeta II nije odobravala lak za nokte.

Prema više medija, kraljica se držala jedne svetlo ružičaste boje koju je napravila Essie, nazvane „Baletske papuče“ i očekivala je da i druge kraljevske žene učine isto.

Profimedia
 

Čak su se na društvenim mrežama ostrvili na nju.

„Šteta što je cela slika kraljevske porodice upropaštena Kejtinim drskim crvenim lakom za nokte. To nije protokol i Kejt Midlton je osramotila celu porodicu. Šokantno."

„Megan je osuđena zbog "kršenja protokola" samo zato što je nosila lak za nokte koji nije bio ružičast. Evo sada Kejt Midlton koja nosi crveni lak za nokte, hoće li nam reći koliko je ovo smelo i drsko? Besneli su rojalisti na mrežama.

Profimedia
 

Inače ostalo je manje od mesec dana pre održavanja Čarlsove ceremonije krunisanja. Događaj je zakazan za subotu, 6. maja, u Vestminsterskoj opatiji. To će označiti zvanični prenos titule i ovlašćenja na kralja, nakon smrti kraljice Elizabete u 96. godini u septembru, piše New York Post.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike