Odmah je nastala histerija: "Kalvin Klajn" objavio da je jedan od članova benda BTS njihovo novo zaštitno lice

29.03.2023

18:39

0

Autor: K. O.

On je trenutno jedan od najpopularnijih umetnika na svetu

Odmah je nastala histerija: "Kalvin Klajn" objavio da je jedan od članova benda BTS njihovo novo zaštitno lice
Copyright Profimedia

Svedoci smo koliko je K-pop popularan poslednjih godina, a dečački bend BTS iz Južne Koreje obara sve rekorde slušanosti, kao i posećenosti događaja koje organizuju, ali i kojima prisustvuju.

Sada je na red došla i saradnja sa poznatim modnim brendovima. Majkl B. Džordan nije jedino novo lice (i telo) koje je sklopilo ugovor sa Kalvinom Klajnom. Sada je omiljeni američki modni brend objavio da će se BTS-ov Džangkuk (puno ime Jeon Jung-kook) pridružiti porodici Kalvina Klajna sa potpuno novom kampanjom koju je usnimio poznati fotograf Park Jong Ha.

Na fotografijama se vidi Džangkuk u komadima iz kolekcije za proleće 2023., uključujući pravi teksas iz 90-ih - farmerke, teksas košulju opuštenog kroja, veliku teksas jaknu i majicu opuštenog kroja sa standardnim logotipom.

Jedan od vokala BTS-a biće i globalni CK ambasador i to za Calvin Klein Jeans i Calvin Klein Underwear.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

 

Najpre je modna kuća objavila tizer partnerstva na svojim nalozima na društvenim mrežama i tako potpuno izbezumila fanove pre zvaničnih vesti.

"Već dugo sam obožavalac Kalvina Klajna i oduševljen sam što sam njihov najnoviji globalni ambasador. Ovo partnerstvo je veoma posebno, jer nasleđe i vrednosti brenda odjekuju sa mnom", rekao je Džangkuk u saopštenju za javnost i dodao:

„Moja muzika je način na koji komuniciram sa svojim fanovima širom sveta, i ovo partnerstvo vidim kao priliku da se povežem sa njima na nov način. Neverovatno sam uzbuđen što će ljudi videti novu stranu mene u ovoj prvoj kampanji za brend."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

 

Džonatan Botomli, globalni direktor marketinga Klajna dodao je da je dovođenje Džangkuka u porodicu usklađeno sa vrednostima brenda uključivanja i praćenja onoga što kupci žele.

„Ponosimo se time što smo identifikovali globalno relevantne talente čiji su kulturni uticaj i vrednosti u skladu sa našim“, rekao je Botomli u izjavi.

Profimedia
 

„Džangkuk je jedan od najpopularnijih umetnika na svetu, poseduje retku sposobnost da se poveže sa međunarodnom publikom i kroz svoju muziku i kroz svoj stil. Srećni smo i uzbuđeni što se pridružio timu Kalvina Klajna.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

 

Kada je BTS još 2022. godine objavio da idu na pauzu jer dvojica članova benda (Džin i Džej-houp idu na obavezno služenje vojnog roka), Džangkuk je rekao da će svaki od njih za to vreme slediti svoje strasti. Njegova je očigledno - moda, piše InStyle.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

 


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike