On je pevao na otvaranju Svetskog prvenstva: Rikiju Martinu je ovo pošlo za rukom pre više od dve decenije, pa sad njemu!

20.11.2022

15:25

0

U septembru je napunio 25 godina, a već je zahvaljujući postignutom uspehu planetarno popularan

On je pevao na otvaranju Svetskog prvenstva: Rikiju Martinu je ovo pošlo za rukom pre više od dve decenije, pa sad njemu!
Džangkuk - Copyright Profimedia

Južnokorejski pevač i najmlađi član sastava „BTS", najpoznatiji kao Džangkuk, izveo je na otvaranju Svetskog prvenstva u Kataru pesmu „Dreamers", pa ponovo ušao u istoriju. Pored svih dostignuća do sada, ovime „se upisao" i kao prvi izvođač posle Rikija Martina koji je na ovoj ceremoniji imao „zvaničnu solo traku".

Martin je, podsetimo, sa numerom „La Copa de la Vida" 1998. godine napravio opšti haos.

Sudeći po komentarima sa društvenih mreža - vreme je za novu himnu.

Džangkuk, Profimedia
 

K-pop zvezda je nešto ranije otputovao za Katar, međutim do gotovo zadnjeg dana iznenađenje za sve njegove fanove, a i šire, nije bilo otkriveno. Pošto se kompanija koja stoji iza njega oglasila na društvenim mrežama o svemu - malo je bilo i onih koji nisu veliki ljubitelji fudbala, a uključili su se da pogledaju uvertiru u glavni šou.

Tamošnji pevač Fahad Al Kubaisi mu se pridružio u izvedbi, a nekoliko detalja sa ceremonije otvaranja čekaju vas u galeriji koja sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike