Saj se vraća na velika vrata! Posle „Gangnama" stigla nova „zaraza", a evo kakve veze BTS ima s tim (VIDEO)

02.05.2022

06:15

2

Na ovom albumu je, objašnjava, dugo radio i s mnogo pažnje, a pomogli su mu mnogi mladi izvođači

Saj se vraća na velika vrata! Posle „Gangnama" stigla nova „zaraza", a evo kakve veze BTS ima s tim (VIDEO)
profimedia-0148278123 - Copyright Profimedia

Južnokorejski pevač, reper, ali i muzički producent Saj objavio je posle duže pauze - deveti album s 12 pesama, na kojima je, kako je ispričao stranim medijima „radio dugo i mnogo pažnje". Kako će ove godine napuniti 45 godina, naglašava da ga posebno raduje što je dosta mladih radilo zajedno s njim i pomoglo mu da se vrati na velika vrata.

Reper Suga iz sastava „BTS", međutim, tu je „odigrao" jednu od najvažnijih uloga, kao koproducent projekta.

Suga iz sastava BTS, Profimedia
 

Saj je na konferenciji za štampu u Seulu, tokom koje je i govorio o „PSY 9th" albumu, dodao i kako je neke spotove snimio još pre dve, tri godine, u nadi da će sve predstaviti javnosti ranije, prenosi „En.yna.co.kr".

„That that"

Nova „zaraza", kako je mnogi već nazivaju, a koju je i snimio s mladim koproducentom, nosi naziv „That That" i kao nekada „Gangnam style", prati je jednostavna koreografija, koja se već ponavlja na društvenim mrežama od strane korisnika sa svih strana sveta.

- Suga me je kontaktirao prošle godine. Ne kao član „BTS-a", već kao producent, Min Jungi. Rekao mi je samo da ima pesmu za mene. A ja, čim sam je čuo, bio sam opčinjen - objašnjavao je dalje on, napominjući kako je mladić na ostalim numerama radio kao kompozitor, te aranžer.

Saj, Profimedia
 

- Još sedam mladih umetnika je sarađivalo sa mnom na ovom projektu. Svi su rado prihvatili moj poziv, što mi je zaista super. U smislu, ja više nisam tako mlad, a opet smo se našli - zaključio je on.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike