Beni Blanko nema s kim nije sarađivao, ali je samo zbog jedne grupe istetovirao lice: Novi način zarade na pomolu? (FOTO)

10.08.2022

07:41

0

Do sada je doprineo prodaji preko 500 miliona albuma širom sveta kroz rad s raznim zvezdama - od Britni, Rijane, sve do Kanjea Vesta, pa i Vikenda

Beni Blanko nema s kim nije sarađivao, ali je samo zbog jedne grupe istetovirao lice: Novi način zarade na pomolu? (FOTO)
profimedia-0615228101 - Copyright Profimedia

Bendžamin Džozef Levin, daleko poznatiji kao Beni Blanko (koji se potpisuje malim slovima), muzički je producent koji je pre svega nekoliko godina „prevalio" tridesetu, a već je dotakao same zvezde. Doprineo je prodaji preko 500 miliona albuma širom sveta radeći s poznatima poput Britni Spirs, Sie, Keše, Holsi, grupe „Maroon 5", Vikenda, Čarlija Puta, Kanjea Vesta, Kita Urbana... A „u rukama nosi" i brojne vredne nagrade iz sveta muzike. 

Trenutno, međutim, puni tamošnje novinske stupce zbog pesme „Bad decisions", koja je spojila njegove miljenike - Snup Doga i „BTS". Najpre, gotovo da nije mogao da dočeka miran da numera ugleda svetlost dana, a pošto je još izašao i spot, sudeći po njegovom Instagramu ali i brojnim napisima stranih medija - rešio je da „kruniše" ovu kolaboraciju tetovažom QR koda na obrazu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @itsbennyblanco

 

Dok su mnogi oni koji se šale kako mu je ovo zasigurno „najgora odluka ikada" (uzimajući u obzir ime singla, koje u prevodu znači „loše odluke"), on tvrdi upravo suprotno. Sada, naime, ko god da ga fotografiše, biće u prilici i da „strimuje pesmu koja ga je pomerila kao nijedna do sad", kako kod u stvari nju i „nosi". 

- Radio sam s mnogo talentovanih ljudi, ali iz nekog razloga, kada sam se našao s „BTS-om", ponovo sam osetio onu nervozu... Kao da sam dete, fan koji čeka za autogram. To kako i šta oni rade mi je neverovatno. Osetio sam neku mladost, uzbuđenje, volju da „jurim" za najvišim vrhovima - objasnio je bio Beni, prenose strani mediji, koji je svojevremeno u superlativu govorio najpre o Snup Dogu. 

Snup Dog, Profimedia
 

- Godine 2010. sam imao to zadovoljstvo da sarađujem sa Snupom. Tada, radili smo na pesmi „California gurls". Lik je legenda! Uopšte nema veze ko ste, odakle, koliko godina imate, za njega mora da ste čuli i uz njegove stvari uživali s društvom. Jedan je od boljih ljudi koje poznajem - pohvalio se bio tom prilikom. 

Beni ne krije da je gotovo opsednut kako reperom, tako i sastavom iz Južne Koreje, a što se tiče QR koda - pojedinci veruju da je velika verovatnoća da je ovim potezom pokrenuo novi trend u industriji. Možda se neće svi tetovirati po licu, ali će sigurno na neki način „nositi svoje pesme kao bedževe", šuška se preko bare. 

BTS, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike