Slavni kreator dobio šesto dete u 83. godini sa 45 godina mlađom ženom

09.03.2023

12:02

0

Autor: K. O.

Sin dobio ime po njegovom ocu kog su streljali nacisti

Slavni kreator dobio šesto dete u 83. godini sa 45 godina mlađom ženom
Copyright Profimedia

Čuveni italijanski modni kreator Roberto Kavali postao je otac po šesti put. On je u 83. godini još jednom postao tata i to sa svojom trećom suprugom koja ima 37 godina.

Roberto već ima petoro dece iz prethodna dva braka, a sada su on i 45 godina mlađa Sandra Nilson, model i nekadašnja Plejboj zečica dobili sina.

- Sandra je dobro, beba, koja je rođena pre nedelju dana upravo ovde u Firenci, prelepa je i bilo je zaista emotivno videti je odmah nakon rođenja - otkrio je on za italijanski magazin „Novela 2000“.

Tom prilikom je ispričao i da su za sina izabrali ime Đorđo, u znak sećanja na njegovog oca kojeg su nacisti ubili pred kraj Drugog svetskog rata.

- Zove se Đorđo, kao i njegov deda, moj otac, koga su nacisti streljali u masakru u Кavrilji kada sam imao četiri godine - rekao je slavni dizajner.

 

 

Sa prvom suprugom Silvanelom Đanoni sa kojom je proveo desetak godina kreator ima dvoje dece, Tomaza i Кristinu. Drugi put se oženio 1980. godine sa austrijskom modnom kreatorkom Evom Marijom Tiner sa kojom je u braku dobio troje dece - Roberta, Rahel i Danielu. Par se razveo 2010. godine, a Roberto je počeo vezu sa manekenkom Sandrom Nilson još 2014. godine.

A da ljubav ne zna za godine, niti granice svedoči i to što je za suprugu Sandru 2015. godine kupio privatno ostrvo vredno oko tri miliona dolara u njenoj domovini Švedskoj.

Profimedia
 

Inače, ona je 2006. godine proglašena za najlepšu ženu u Švedskoj, a tokom karijere ponela je brojne titule poput Miss World Bikini Model, Miss Hawaii...

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike