Roberto Kavali častio devojku privatnim ostrvom: Modni dizajner ne žali novac za 47 godina mlađu partnerku

12.04.2021

14:19 >> 14:28

0

Autor: D. Božović

Bogatstvo italijanskog dizajnera se procenjuje na oko 500 miliona dolara, a sa Linom uvek obilazi luskuzne destinacije

Roberto Kavali častio devojku privatnim ostrvom: Modni dizajner ne žali novac za 47 godina mlađu partnerku
Copyright Profimedia

Prema pisanju stranih medija, modni dizajner Roberto Kavali svoju nežniju polovinu Linu Nilson častio je kupovinaom ostrva. Iako su mnogi predviđali propast ove emotivne veze zbog ogromne razlike u godinama, ovaj par je odoleo svim preprekama.

Naime, Roberto je 47 godina stariji od svoje partnerke Line, a ona je često nailazila na prozivke da je sponzoruša zbog veze sa Kavalijem koji može deda da joj bude.

Kavalijevo bogatstvo procenjuje se na 500 miliona dolara, a dizajner nikada nije žalio novac za svoju devojku. U vezu sa Linom je uplovio 2008. godine i od tada često zajedno borave na luksuznim destinacijama, ploveći jahtama, a njihove zajedničke i strastvene trenutke paparaci redovno snime.

Profimedia

Osim luksuznih destinacija, Roberto svojoj devojkci često poklanja skupe poklone, a strani mediji su pisali da joj je Kavali navodno kupio privatno ostrvo u njenoj rodnoj Švedskoj, za koje je izdvojio 2,22 miliona funti. Na ostrvu se nalazi četvorosobna vila, koliba za lov, bazen i ostaci vikinške tvrđave, kao i teren za golf.

Podsetimo, dizajner je ranije imao problema i s hodanjem zbog povrede kolena, ali Lina mu je bila uvek podrška i pomoć.

Inače, italijanski modni dizajner danas ima 80 godina, a pored impresivne modne karijere, ima bogat ljubavni život. Ima dva braka iz kojih je dobio petoro dece.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike