Ne sluti na dobro: Samo šest dana pre dodele Oskara u studiju dizajnera pukla cev, voda uništila haljine za holivudske dive

08.03.2023

17:47

0

Autor: K. O.

Ko je ostao bez kreacija još nije poznato

Ne sluti na dobro: Samo šest dana pre dodele Oskara u studiju dizajnera pukla cev, voda uništila haljine za holivudske dive
Anđelina Džoli - Copyright Profimedia

Jasno je da u životu ne ide sve kako treba, pa čak ni kada ste slavni dizajner ili holivudska diva. Tako je samo nekoliko dana pre ovogodišnje dodele nagrade Oskar došlo do nezgode u radionici američkog dizajnera Kristijana Sirijana, zaduženog za kreacije koje će holivudske dive nositi na manifestaciji.

- Šest dana do dodele Oskara i naš studio je poplavljen. Pukla je cev. Najgori početak nedelje ikada - napisao je dizajner još u ponedeljak na svom Instagram profilu.

A na njegovom snimku jasno se vidi potopljen radni prostor, kao i kutije da odećom.

 

 

U prvi mah bio je prestravljen zbog haljina, ali kasnije se ispostavilo da nisu baš sve stradale. Ipak, ceo njegov tim odmah se preselio u drugi studio kako bi pokušao da što pre ponovo stvori izgubljene kreacije.

Za sada nisu otkrili koje su zvezde ostale bez haljina, a ono što se zna je da su na dodeli nagrada "Zlatni globus" koja je bila u januaru njegove kreacije nosile Kvinta Branson, Anđela Baset, Bili Porter i Nikol Bajer. 

Do sada smo u Sirijanovim haljinama mogli da vidimo i Lizo, Zendaju, Dženifer Lopez, Lejdi Gagu, Arijanu Grande, Opra Vinfri i Kardi B.

 

 

Inače, svečana ceremonija 95. dodele Oskara biće održana u Los Anđelesu 12. marta 2023. Voditelj ceremonije biće Džimi Kimel.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike