Vamp izdanje Ketrin Zite-Džouns je jednostavno, a efektno: Suknja na kopčanje i cipele u istoj boji za njujorški ulični stil (FOTO)

10.12.2022

15:01

1

Autor: Z. A.

Ovih dana Ketrin je zbog uloge Mortiše Adams u žiži

Vamp izdanje Ketrin Zite-Džouns je jednostavno, a efektno: Suknja na kopčanje i cipele u istoj boji za njujorški ulični stil (FOTO)
Ketrin Zita-Džons - Copyright Profimedia

Zahvaljujući Netflixovoj hit seriji „Wednesday“, u kojoj je zablistala u ulozi Mortiše Adams, velška lepotica Ketrin Zita-Džouns poslednjih nedelja uživa posebnu pažnju medija i javnosti.


Ovih dana glumica boravi u Njujorku na čijim je ulicama servirala vamp izdanje, uoči gostovanja u šou „Live with Kelly & Ryan“.  

Skladnu figuru 53-godišnja oskarovka istakla je kombinacijom crnog topa i pelerine sa crvenom suknjom od kože, kakvu se ne bi postidela da nosi ni španska kraljica Leticija.
Profimedia
Ketrin Zita-Džouns

Njen zavodljivi dizajn u znaku dugmića i visokog šlica dodatno je istakla izborom obuće u identičnoj nijansi. S detaljem pune prozirne pete, ovim efektnim cipelama zaokružila je street style izdanje u Njujorku.

Pre samo nekoliko dana, Ketrin se u  na premijeri svog novog filma „National Treasure: Edge of History“ u Los Anđelesu pojavila u društvu svog sina Dilana Majkla Daglasa, kog je dobila u braku sa Majklom Daglasom.

Profimedia
Dilan Majkl Daglas i Ketrin Zita-Džouns

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike