Živeo je 14 godina u mraku, a sada je prvi put izašao na sunce: Pogledajte reakciju ovog psa (VIDEO)

04.04.2024

18:18

0

Autor: K. O.

Njegovi vlasnici loše su se odnosili prema njemu

Živeo je 14 godina u mraku, a sada je prvi put izašao na sunce: Pogledajte reakciju ovog psa (VIDEO)
Copyright Freepik

Pas Bruno proveo je punih 14 godina u zarobljeništvu, a živeo je u kavezu, u mraku. I to je trajalo sve dok ga volonteri s Filipina nisu pronašli i spasili.

Ovaj mešanac nekada je bio poklon, ali njegovi vlasnici zapravo nikada nisu hteli psa i loše su se odnosili prema njemu. Za to su saznali volonteri na projektu PAWSsion Project, koji se sprovodi u filipinskom gradu Badolodu, te su odlučili da spasu psa.

Od njih je i dobio ime Bruno.

"Tokom prve šetnje bio je vrlo oprezan jer nikada nije nešto takvo doživeo. Zato je s njim bilo ključno strpljenje", objasnili su aktivisti za prava životinja na Facebooku krajem marta.

Iako je bio uplašen, Bruno je odlučio da uživa nakon 14 godina robije. Stao je, gledao prirodu, divio se drveću, nebu i suncu. U videu koji su volonteri objavili, Bruno se upoznaje s drugim psima i uživa u sunčevim zracima na svom licu.

"Zagrlili smo ga i videli njegov prvi osmeh. Rekli smo mu da to znači da je voljen i željen. Taj pas je godinama bio izolovan i nije osećao ljubav. Sada ne skida osmeh s lica, a konačno je dobio i toliko željeni dom u kojem je cenjen", dodali su volonteri za The Dodo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike