Vlasnik je pitao psa da li zna šta je ljubav: Ovo je njegova reakcija koja je oduševila sve (VIDEO)

13.02.2024

09:30

0

Autor: K. O.

A tek kad mu je rekao da ga voli

Vlasnik je pitao psa da li zna šta je ljubav: Ovo je njegova reakcija koja je oduševila sve (VIDEO)
Copyright Printscreen/TikTok

Uvek se polemiše koliko psi mogu da razumeju reči. A mnogi vlasnici kućnih ljubimaca slažu se da psi mogu razumeti više od samo nekoliko reči.

A najbolji dokaz za to je kujica Luna kojoj je vlasnik postavio posebno pitanje. Luna ne samo da je pažljivo slušala njegove reči, nego se činilo i da zaista shvata šta on govori. Kad ju je pitao zna li ona "šta znači ljubav?", činilo se da razmišlja o pitanju. Zatim joj daje do znanja: "Volim te", i čini se da joj je to drago.

Ali, kada je on pitao: "Voliš li me?", ona je pokazala da zna šta je rekao. Ispružila je šapu i dodirnula mu ramena kao da mu želi reći "volim te". Dok je postavljao dodatna pitanja, ona ga je još više udarala šapom. Na kraju, klimnula je glavom u znak saglasnosti, a zatim skočila da ga poljubi u lice.

 

 

Video je na TikToku postao viralan, skupivši preko 920.000 pregleda. Mnogi su bili dirnuti Luninom reakcijom. "Ovo je preslatko", napisala je jedna osoba. Druga je dodala: "Naši ljubimci nas zaista mogu razumeti," prenosi Index.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike