Tako blizu, a tako daleko: Mačak koji je nestao pre sedam godina, sve vreme živeo na 274 metra od kuće

14.01.2024

12:04

0

Autor: K. O.

Djuk i njegova vlasnica ponovo su se pronašli posle njegovog nestanka još 2017. godine

Tako blizu, a tako daleko: Mačak koji je nestao pre sedam godina, sve vreme živeo na 274 metra od kuće
Copyright Pixabay

Svet je puna čuda, a još jednom svedočila je Britanka Stefani Barstov iz Korbija koja se ponovo ujedinila sa svojim izgubljenim mačkom posle punih sedam godina. A da stvar bude još zanimljivija otkriveno je da je on živeo u fabrici na samo 274 metra od njene kuće.

Stefani je rekla da se njen mačak Djuk nije vratio kući nakon borbe s njegovim bratom Nerom u januaru 2017, te je na kraju odustala nakon nekoliko meseci potrage.

Barstov je rekla da je bila šokirana kada je na njena vrata pokucala veterinarka koja joj je rekla da je Djuk pronađen.

"Bila sam šokirana. Nisam mogla da verujem"

"Pitala me jesam li ja vlasnica mačke po imenu Djuk. Nisam mogla da verujem. Rekla mi je da je pronađen samo 274 metra od moje kuće u fabrici. Bila sam apsolutno šokirana - potpuno sam se slomila", rekla je Barstov za Wales Online.

Profimedia
 

Ispostavilo se da je Djuk živeo u fabrici, gde su mu radnici osiguravali hranu i sklonište od hladnoće. Na kraju su odveli mačku kod veterinara kada su ustanovili da fabrika više nije sigurna za njega.

Zbog životnih okolnosti, udomila ga je druga porodica

Veterinarka je otkrila da Djuk ima mikročip, ali telefonski broj njegove vlasnice nije bio dostupan. Zato se ona lično odvezla do njene adrese da joj javi dobre vesti.

Ipak, mačak je dobio drugu porodicu. Barstov je rekla da je presrećna što se ponovno ujedinila s Djukom, ali promene u njenoj kući, uključujući psa i novu bebu, naterale su je da ga ponovno udomi. Rekla je da mu je našla dom sa savršenom porodicom, piše Index.hr.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike