Alal vera: Upoznajte macu influenserku koja ima platu o kojoj možemo samo da maštamo (FOTO)

30.12.2023

12:12

0

Autor: V. I.

Mačka koja je inspirisala mnoge ljude na društvenim mrežama

Alal vera: Upoznajte macu influenserku koja ima platu o kojoj možemo samo da maštamo (FOTO)
Copyright Printscreen/TikTok

Društvene mreže iznedrile su novu vrstu bogataša jer uticajni ljudi, odnoso influenseri, dobijaju platu za promovisanje brendova i sponzorstva. Za one koji ne vole da budu ispred kamere, a dopada im se ovaj vid biznisa, postoji mogućnost da zarade pare iskorišćavanjem svojih kućnih ljubimaca.

Naime, mnogi vlasnici kućnih ljubimaca su napravili račune za svoje krznene drugare i počeli da zgrću novac. Ali koliko se zaista može zaraditi na ljupkosti najboljih prijatelja?

TikTok korisnik @princesshoneibellek je u video snimku na Tiktoku od 29. decembra podelio ukupan iznos novca zarađen tokom svakog meseca 2023. godine a ljudima je pala vilica od iznosa. Ispostavilo se da je to više od prosečne plate u Sjedinjenim Američkim Državama, koja, prema podacima koje navodi Forbs, iznosi 59.428 dolara, što je nešto manje od 5.000 dolara mesečno).

Ukupan iznos novca koji je ova uticajna mačka zaradila je 74.148 dolara  pre nego što su odbijeni porezi i doprinosi, što je više od ukupno 62.355 dolara koje je zaradila 2022. godini.

Samo na TikToku, ova vredna cicamaca ima preko 320.000 pratilaca i još 258.000 na Instagramu. Osim toga, ova uticajna osoba na četiri noge ima na prodaju robu i kecelje za kuvanje, jer je, na kraju krajeva, ona mačka koja kuva.

Ovaj zapanjujući iznost zarade inspirisao je druge vlasnike da se potrude da njihovi ljubimci uđu u centar pažnje. Ali sticanje sledbenika poput ove narandžaste lepotice se ne dešava preko noći.

Jedan od komentara na TikToku je glasio: "ŠTA?! Imam sedam mačaka, vreme je da ih malo upregnem da zarađuju."

Drugi je dodao: "Čekam da moje mačke plate svoj deo kirije."

"Mislite li da mogu da dam otkaz i da moja mačka plaća račune?" upita treći a mi bismo dodali da neke ideje ma koliko suludo vučale ako imaju dobru realizaciju, mogu da donesu novac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike