Lula, francuski buldog, izazvala je poplavu u kući, snimak sigurnosne kamere je postao viralni hit (VIDEO)

21.07.2023

09:23

0

Autor: I.K.

Vlasnici nisu mogli da utvrde uzrok isticanja tolike vode, a pod je bio potpuno poplavljen

Lula, francuski buldog, izazvala je poplavu u kući, snimak sigurnosne kamere je postao viralni hit (VIDEO)
Copyright Pixabay

Da četvoronožni ljubimci umeju da naprave štetu u stanu ili kući dok vlasnici nisu tu, opšte je poznata stvar, ali ono što je uradila neodoljiva Lula, francuski buldog, nasmejalo je mnoge, iako je vlasnicima pričinilo znatnu štetu. Ipak, ko bi mogao da se ljuti na nju.

Naime, vlasnici su ušli u stan i zatekli poplavu. Polako su se kretali kroz vodu, pokušavajući da shvate šta se dogodilo. Nisu mogli da nađu uzrok isticanja tolike vode, a pod je bio potpuno poplavljen.

Dok su oni pokušavali da shvate šta se desilo, dva ljubimca su ih pratila u stopu. Da bi konačno rešili misteriju, odlučili su da pogledaju snimak sigurnosne kamere. I tu je nastao šok.

Vidi se kako Lula kroz vratanca za pse unosi crevo za vodu iz dvorišta iz kog curi voda. Iako je malo vode iscurilo, to i ne bi bio problem jer je ubrzo izašla iznoseći crevo. Problem je nastao kad se vratila i ostavila crevo na podu.

Vlasnici su odlučili da snimak podele na društvenim mrežama i Lula je ubrzo postala planetarni hit. Ovaj video već ima više od 50 miliona pregleda i pet miliona sviđanja.

Usledili su i brojni komentari: "U redu, možda je bila vatrogasac u prošlom životu", "Nije kriva", "Očigledno je pokušavala da pomogne u pranju poda", "Nikad ne bih poverovao da nisam video snimak", nizali su se komentari. 

Da li biste vi mogli da se naljutite na Lulu?  

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike