A za Božić ti poklanjamo - tebe! Nemačkom ovčaru poklonili plišanu igračku blizanca, on se odmah zaljubio - u sebe (VIDEO)

02.01.2023

08:31

0

Autor: Z.A.S.

Ne samo da mu se poklon dopao, već se od njega ne odvaja

A za Božić ti poklanjamo - tebe! Nemačkom ovčaru poklonili plišanu igračku blizanca, on se odmah zaljubio - u sebe (VIDEO)
Nemački ovčar - Copyright Pixabay

Od Nove godine nas deli još samo malo vremena i nadamo se da ste već uveliko pripremili poklone za svoje najmilije, ili da znate šta ćete im kupiti, pa makar to bilo i u poslednjem trenutku.

Ipak, ne zaboravite ni na svoje ljubimce, jer kao što i sami znate, oni su apsolutno ravnopravni članovi porodice, pa tako i njima stižu praznici i sigurno bi se obradovali pokojem poklonu.

Jedan par je ove godine odlučio da, za Božić, obraduje svog nemačkog ovčara, pa su mu pripremili poseban poklon i ostavili ga ispod jelke.

Pas je odmah poželeo da ga otpakuje i, uz malu pomoć svoje vlasnice, to je vrlo brzo i uradio, a onda je ugledao - sebe.

Kreativan par je svom četvoronožnom prijatelju poklonio njegovu plišanu verziju, a malo je reći da je nemački ovčar bio oduševljen. Odmah su postali najbolji prijatelji!

Ne samo da se zaljubio u sebe, već se od igračke nemačkog ovčara ni ne odvaja.

Pogledajte!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike