Izmene u saobraćaju za Novu Godinu: Parking kod Savanove zatvara se već u sedam ujutru!

29.12.2022

13:14

0

Pešački deo Starog savskog mosta se zatvara 30. decembra u ponoć, dok će sutradan most biti u potpunosti zatvoren za saobraćaj

Izmene u saobraćaju za Novu Godinu: Parking kod Savanove zatvara se već u sedam ujutru!
"Zimska bajka" u Savskom parku - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Kako se i ove godine u Beogradu na vodi organizuje doček Nove godine na otvorenom, saobraćaj u tom delu grada u subotu, 31. decembra, funkcionisaće po izmenjenom režimu.

Hercegovačka ulica će poslednjeg dana decembra biti zatvorena za saobraćaj od 17 sati i to u delu od Železničke ulice do Buda Bar-a, dok se parking kod Savanove zatvara već od sedam ujutru, navodi se u saopštenju i dodaje da će "Parking servis" uklanjati sva vozila koja se tog dana zateknu na tom prostoru, prenosi Tanjug.

Pešački deo Starog savskog mosta se zatvara 30. decembra u ponoć, dok će sutradan most biti u potpunosti zatvoren za saobraćaj.

ATA Images/Antonio Ahel
 

Servisna staza Gazele se takođe zatvara 30. decembra u ponoć, navodi se i dodaje da će tokom "najluđe noći" oba mosta biti u potpunosti zatvorena za vreme trajanja pirotehničko - laserskog performansa od 23:58 do 00:06 sati

Plovni put na Savi će takođe biti zatvoren 31. decembra od 23 časova.

Novogodišnji koncertni program na platou pored Starog savskog mosta počinje u 20 i 30 časova nastupom Marka Luisa nakon kojeg, sa početkom u 21 i 30 na binu izlazi Jelena Tomašević.

U 2023. godinu posetioci na Sava Promenadi ući će uz hitove Željka Joksimovića, čiji će nastup trajati od 23 do jedan sat iza ponoći.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike