"Kao da je odradio duplu smenu da bi mogao da plati kiriju": Zbog načina na koji spava, francuski buldog postao hit na internetu (VIDEO)

22.12.2022

07:52

0

Autor: Z.A.S.

"Skuvao večeru za četvoro i oprao sudove"

"Kao da je odradio duplu smenu da bi mogao da plati kiriju": Zbog načina na koji spava, francuski buldog postao hit na internetu (VIDEO)
Francuski buldog - Copyright Pixabay

Opšte je poznato da i psi i mačke vole da se ušuškaju i dremaju. Zapravo, to im je, ako ne omiljena, onda jedna od omiljenih aktivnosti.

Hamfri, francuski buldog, apsolutno se ne razlikuje od ostalih ljubimaca. Baš kao i svi ostali, tako i on koristi svaki trenutak da odrema, ali zbog jednog snimka postao je zvezda Instagrama.

Naime, njegov i nalog njegove rođake Pote na ovoj društvenoj mreži prati više od 123.000 ljudi, ali je ovoga puta Hamfri u potpunosti ukrao šou, a sve zbog načina na koji je spavao.

Njegova vlasnica je iskoristila situaciju i snimila ovog slatkiša kako spava snom pravednika i hrče, sve u šesnaest. Bukvalno je spavao kao da je spojio dve smene na poslu.

- Način na koji se smeši u snu, kao da je ponosan na sve što je učinio za svoju porodicu - piše u opisu videa, dok u samom videu piše:

- Moj pas spava kao da je upravo odradio duplu smenu, kako bi mogao da plati kiriju, skuvao večeru za četvoro i oprao sudove.

Ovaj video je lajkovalo više od 123.000 ljudi, a mnogi su ga i prokomentarisali.

"Biće da naporno radi",
"Ovo mu je najbolje dremanje u životu",
"Teško je biti ovako sladak", glase neki od komentara njegovih pratilaca.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike