Žena pripitomila rakuna, pa snimila video zajedno sa svojim ljubimcem: "Nemoguće ih je pripitomiti, postanu zli kad porastu" (VIDEO)

21.12.2022

07:52

0

Autor: Z.A.S.

Video je lajkovan preko 524.000 puta, a komentari se samo nižu

Žena pripitomila rakuna, pa snimila video zajedno sa svojim ljubimcem: "Nemoguće ih je pripitomiti, postanu zli kad porastu" (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Pixabay

Rakuni, opšte je poznato, spadaju u divlje životinje. Međutim, mnogi ljudi se odlučuju za njih kao kućne ljubimce, što na društvenim mrežama uvek izazove brojne komentare.

Dok jedni budu oduševljeni, drugi osuđuju taj postupak i smatraju da je divljim životinjama mesto isključivo u divljini.

Takođe, rakuni važe za ogromne štetočine i mnogo puta smo imali priliku da vidimo kakvi "dizajneri enterijera" postanu čim ostanu sami kod kuće. Jasno vam je - uglavnom bi bilo uništeno sve što se može uništiti.

Ipak, postoje izuzeci, pa je tako jedna "Tik-Tokerka" odlučila da svima pokaže da je i te kako moguće imati rakuna kao kućnog ljubimca.

Naime, ona je snimila video u kojem se vidi kako drži svog rakuna, i to velikog rakuna, u rukama, maltene kao bebu, a u samom videu je, naravno ironično, napisala: "Rakuni se ne mogu pripitomiti, postanu zli kada porastu".

@hereforthelaughter If you believe raccoons belong in the wild, This page isn’t for you! #wildlife #raccoon #pet #love #floof #fyp ♬ son original - FYP 🤍🇲🇺

Mnogi korisnici su bili oduševljeni ovim videom, pa su ostavljali i brojne komentare.

"Možeš da pripitomiš bilo koju divlju životinju, ako te voli. Znam po svom mužu",
"Zaljubila sam se",
"Najslađa stvar koju sam ikada video", glase neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike