Poboljšajte svoj intimni život smesta: Pet saveta koje možete primeniti još večeras

30.05.2024

22:22

0

Autor: V. I.

Oživite svoju intimu i ponovo zapalite strasti s partnerom

Poboljšajte svoj intimni život smesta: Pet saveta koje možete primeniti još večeras
Copyright Profimedia

Ispod čaršava je pustoš i voleli biste da ponovo zapalite iskru između vas i partnera, ali nemate mnogo vremena ni energije zbog užurbane svakodnevice. Evo šta možete da uradite upravo sada da biste ponovo raspalili svoje strasti.

Duge veze nude stabilnost - a osim toga, kako vreme prolazi, osećamo se sve opuštenije jedni s drugima. Ali ima i svoju manje lepu stranu - previše opuštanja može da smanji ili čak potpuno ugasi plamen između vas tokom godina, a rezultat je tišina u spavaćoj sobi. Svi znamo koliko je redovan seksualni život važan za naše psihofizičko zdravlje, ali je podjednako važan i za samu vezu. Redovne igre ispod čaršava će vas jače povezati i produbiti vaš odnos - ova vrsta intimnosti sastavni je deo svake dobre i kvalitetne veze.

1. Relaksacija

Prvi i najvažniji preduslov za dobar seks je da ste i vi i vaš partner opušteni. Naročito će žene imati problema sa dostizanjem vrhunca ako je telo pod stresom. Ponekad nije lako zaboraviti na svakodnevne brige, posao, kućne i porodične obaveze - ali je neophodno ako zaista želite da osetite istinsku strast. Isključite svoj mobilni telefon i uživajte u sadašnjem trenutku, fokusirajte se na ono što radite. Možete da uđete u igre ispod čaršava uz erotsku masažu ili zajedničko kupanje sa penom. Stimulativna atmosfera je takođe važna - upalite mirisne sveće, prilagodite temperaturu i svetlo u prostoriji i ne zaboravite na muziku koja će vas oboje dobro raspoložiti.

 

Profimedia
 

2. Vruć tuš

Prema jednoj britanskoj studiji, loša higijena je veliki ubica strasti. Da biste sprečili neprijatne mirise u spavaćoj sobi, pozovite partnera da se zajedno istuširate. Teško da postoji bolja vrsta predigre jer ćete oboje biti goli, tuširati se gelom za tuširanje i polivati se vodom. Ovo iskustvo može biti toliko uzbudljivo za oboje da je sasvim moguće da nećete stići ni do spavaće sobe.

 

Freepik
 

3. Lepe reči

Ne biste verovali, ali put do vrućih igara ispod čaršava počinje komplimentima. Svi volimo da dobijemo kompliment, a posebno je važno da ne štedimo na lepim rečima upućenim partneru. Ako se osećamo poželjno i generalno dobro u sopstvenoj koži, automatski ćemo biti mnogo raspoloženiji za seks. Iskoristite svaku priliku u toku dana da svom partneru date kompliment – a ako ste na poslu, možete mu poslati i nekoliko lepih reči putem poruke. Budite kreativni i zapamtite sve što volite kod svog partnera – posebno njegove fizičke karakteristike.

Profimedia
 

4. Smejte se

Smeh je odličan začin svake predigre. Zajednički smeh vam pomaže da se opustite i bolje povežete. Smeh će vam pomoći da budete bolje raspoloženi i da bar na trenutak zaboravite svoje brige i probleme. Ako možete, pokušajte da nasmejete partnera i održite kontakt očima – ove jednostavne radnje će vam pomoći da produbite osećaj intimnosti i sledeći korak će doći sasvim prirodno – onaj u spavaću sobu.

Profimedia
 

5. Novo je uzbudljivo

Promena može biti uzbudljiva. Ne mora da bude spavaća soba - možete pokušati da pokrenete vruće igre negde drugde u stanu - ili van njega. Budite maštoviti i ohrabrite se da promenite rutinu. Novina može biti bilo šta - od jednostavne promene lokacije radnje, do uvođenja seks- igračke ili nekog novog poteza kojim ćete iznenaditi partnera. Čak i ako ne ispadne kako ste zamislili i sve ispadne smešno, barem ćete se zajedno dobro nasmejati a seks je igra koja bi ionako trebalo da bude zabavna i opuštena.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike