Za svakog ponešto: Zavirite u muške gaće i saznajte da li vas tamo čeka kapitalac, transformers, smoki ili nešto peto

14.05.2024

22:19

0

Autor: V. I.

Postoji sedam tipova muških polnih organa i svaki je dobar na svoj način

Za svakog ponešto: Zavirite u muške gaće i saznajte da li vas tamo čeka kapitalac, transformers, smoki ili nešto peto
Copyright Profimedia

Kada je u pitanju muški ponos, mnogi se pitaju koje su to karakteristike koje ga čine jedinstvenim. Kroz ovaj zabavni i poučni uvod, upustićemo se u avanturu otkrivanja raznolikosti muških genitalija. Od veličina i oblika do osobenih vrsta koje svakako zaslužuju pažnju, otkrijmo šta sve postoji ispod površine donjeg veša.

Kapitalac

Zamisao o velikom penisu često se smatra idealom muškosti, ali realnost može biti sasvim drugačija. Dok neki mogu doživeti šok ili divljenje na prvi pogled, za druge to može predstavljati izazov. Ključno je opuštanje, dobra predigra, i izbor pravog položaja, poput poze tigar, koje mogu olakšati ovo često ne toliko prijatno iskustvo.

Freepik
 

Pečurka i šargarepa

Tip pečurka karakteriše veći glavić uz tanje telo, dok šargarepa predstavlja suprotnost - veće telo sa manjom glavom. Za ove varijante posebno je korisno koristiti maziva koja olakšavaju penetraciju i povećavaju udobnost za oba partnera.

Transformers

Penisi koji iznenade svojom transformacijom često zadivljuju. U mlitavom stanju mogu izgledati mali, ali prilikom erekcije mogu se značajno povećati, nekad i dva puta. Njihovi pandani antitransformersi, održavaju sličnu veličinu u oba stanja, što može ostaviti jak utisak i bez promena.

Olovka

Dug i tanak, tip "olovka" može efikasno da stimuliše G-tačku, iako neki partneri mogu poželeti više širine. Odgovarajuće poze, poput poze minđuše, koje omogućavaju partnerki da uvije noge mogu pomoći da se stekne utisak veće širine i tako pojača doživljaj.

Freepik
 

Banana

Penisi sa prirodnom zakrivljenošću u bilo kojem smeru ponekad se upoređuju sa bananom. Zavisno od zakrivljenosti, eksperimentisanje sa različitim pozama može dovesti do preciznijeg ciljanja i intenzivnijeg zadovoljstva.

Pexels
 

Smoki

Iako mnogi pod uticajem porno-industrije mogu pomisliti da ne zadovoljavaju "standard", mikropenis je zapravo retka pojava. I dalje, uz pravu stimulaciju i izbor poza, i ovaj tip penisa može biti izvor velikog zadovoljstva.

Profimedia
 

Iako se čini da postoji idealni oblik ili veličina, prava istina je da "savršen" penis može biti u očima onoga ko ga posmatra. Problem često nije u genitalijama, već u vlasniku. Dobar karakter i poštovanje partnera su ono što zaista čini razliku u zadovoljavajućem seksualnom odnosu. 

Kroz ovaj vodič nadamo se da smo vam pružili ne samo zabavu već i korisne informacije koje mogu obogatiti vaše intimno poznavanje i iskustvo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike