Žene otkrile savršenu veličinu muškosti: Iznad ovih brojki je idealno, ispod je nepoželjno

20.03.2024

22:22

0

Autor: K. B.

Studija je otkrila značajne razlike između percepcije muškaraca o idealnoj veličini penisa i onoga što žene zapravo preferiraju

Žene otkrile savršenu veličinu muškosti: Iznad ovih brojki je idealno, ispod je nepoželjno
Žena gleda u muškarca - Copyright Profimedia

Ako ste se ikada zapitali o važnosti veličine penisa i dobili odgovor da to nije bitno, postoji šansa da niste dobili potpunu sliku. Naime, kada se žene pitaju o veličini u odnosu na prosek, termini poput "normalan" ili "prosečan" često mogu skrivati mišljenje da je penis manji nego što se očekuje, prema navodima portala Rebel Circus.

Međutim, ovo ne implicira da veličina direktno utiče na kvalitetu intimnih odnosa, jer postoje brojni načini na koje muškarci mogu nadoknaditi. Nedavna istraživanja sugerišu da postoji "idealna" dužina penisa, iako se međunarodni proseci i preferencije razlikuju. Najduži prosečni penis zabeležen je u Kongu sa 18 cm, dok su najkraći proseci u Južnoj i Severnoj Koreji sa 9.65 cm.

Pexels
 

Kanadske žene imaju najviša očekivanja s idealnih 17.68 cm, dok je u Australiji taj broj niži, na 14.17 cm. Zanimljivo je da muškarci u SAD-u često navode nerealno visoke prosečne dužine penisa od 18.39 cm, dok muškarci u Indiji izjavljuju o prosečnoj veličini od 15.42 cm. Razlika između muških verovanja o idealnoj veličini i ženskih preferencija je izražena.

Što se tiče ženskih preferencija, optimalna veličina penisa, prema njihovim izjavama, iznosi 16 cm. Penis koji je kraći od 11,43 cm ili duži od 27,4 cm smatra se nezadovoljavajućim.

Od anketiranih žena, 75 ih je navelo da su i veličina i obim penisa važni faktori, dok 35 posto njih nije imalo preferenciju kada je u pitanju veličina, i 57 posto ih je izjavilo da preferiraju veće dimenzije. Zanimljivo je da bi velika većina, odnosno 87 posto žena, izabralo prosečnog muškarca sa većim penisom umesto izrazito privlačnog muškarca sa manjim.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike