Svi noge gore: Namestite stopala na uši kao minđuše i doživite najluđu noć na svetu

09.10.2023

22:16

0

Autor: V. I.

Uopšte nije toliko teška koliko se čini na prvi pogled

Svi noge gore: Namestite stopala na uši kao minđuše i doživite najluđu noć na svetu
Copyright Pexels

Ako volite inovacije u krevetu, posebno nove seksi poze koje su već potvrđene na TikToku, vreme je da isprobate pozu koja se zove minđuše. Žena svoje članke postavlja uz partnerovo uvo, tako da formiraju nešto slično minđušama. Lagano pomeranje članaka u ovom položaju dovodi do ultimativnog povećanja zadovoljstva i dubljeg prodiranja, smatraju oni koji su to probali.

Neće uvek iz prve

Imajte na umu da može biti potrebno nekoliko pokušaja da se ova poza izvede ispravno. Iako se ne smatra jednom od komplikovanijih poza, potreban je visok stepen fleksibilnosti da biste uspeli.

Pexels
 

Dakle, pre nego što počnete da pokušavate, razgovarajte sa svojim partnerom o tome kako ćete signalizovati jedno drugom ako vam ova poza nije prijatna.

Kako se izvodi

Žena treba da leži u misionarskom položaju, sa nogama ispruženim u vazduhu, te da stavi stopala blizu ušiju partnera. Kada sledi penetracija, treba paziti da su gležnjevi postavljeni blizu ušnih resica – otuda i naziv poza „minđuše“.

Pexels
 

U tom slučaju, partner može razmisliti o pomeranju "minđuša" nagore, kako bi postigao dublji prodor. U tu svrhu koristite jastuke ispod njene guze. To bi mogao biti dodatak misionarskom položaju koji će vas naterati da vidite sve zvezde i čujete zvona na kraju!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike