Iznenadićete se: Ovaj fetiš u spavaćoj sobi zauzima prvo mesto

15.07.2023

21:45

0

Autor: K. B.

Nova istraživanja sprovedena od strane kompanije "Joy Love Dolls" otkrila su intrigantne podatke o preferencijama ljudi u spavaćoj sobi putem pretraživanja na Google-u

Iznenadićete se: Ovaj fetiš u spavaćoj sobi zauzima prvo mesto
Copyright Profimedia

Ispostavilo se da mnoge osobe osećaju uzbuđenje kroz nanosenje bola. Iznenadjujuće, sadizam se pokazao kao najtraženiji fetiš na globalnom nivou, sa gotovo 10 miliona godišnjih prosečnih pretraživanja!

Ovaj fetiš obuhvata izazivanje fizičke ili psihološke patnje drugoj osobi kako bi se postiglo uzbuđenje i vrhunac. Takođe, mazohizam, koji podrazumeva zadovoljstvo iz vlastite boli ili poniženja, ima 6,6 miliona godišnjih prosečnih pretraživanja. Ovaj fetiš može biti verbalni ili fizički. Na trećem mestu je CBT, što predstavlja "mučenje muškog polnog organa i testisa", koji očigledno predstavlja fetiš za određeni broj ljudi, sa 5,4 miliona godišnjih pretraživanja. Klaustrofobija je na četvrtom mestu, jer mnoge ljude uzbuđuje zatvaranje u mali prostor. Ostali fetiši koji se nalaze među prvih deset uključuju ponižavanje, igru uloga, igru različitih dobi i ekstremno vezivanje u obliku mumificiranja od glave do pete.

Freepik
 

Melisa Ston, stručnjakinja za intimu i odnose u kompaniji "Joy Love Dolls", istakla je:

"Važno je da imate otvoren um kada se radi o fetišima. Razvijanje zdravog razumevanja fetiša unutar veze može značajno poboljšati intimnost i zadovoljstvo. S obzirom na to da je pretraživanje pojma 'fetiš' poraslo za 132% u poslednjih 30 dana širom sveta, ključno je pristupiti fetišima s poštovanjem i otvorenom komunikacijom između partnera. Važno je zapamtiti da ono što nekima može izgledati ekstravagantno, za druge je izvor uzbuđenja i ispunjenja".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike