Kako zadržati partnera vernim: Saveti "profesionalne" ljubavnice

21.04.2024

13:34

0

Autor: K. B.

"Profesionalna" ljubavnica Amy Kupps (33) iz Severne Karoline, koja izlazi isključivo s oženjenim muškarcima, deli savete o tome kako sprečiti partnera da vara

Kako zadržati partnera vernim: Saveti "profesionalne" ljubavnice
Copyright Profimedia

Prema njoj, ključno je ispuniti seksualne fantazije partnera i održavati uzbuđenje u vezi. Amy ističe važnost otvorene komunikacije, eksperimentisanja u spavaćoj sobi i povremeno izlaska iz zone udobnosti.

Ona preporučuje zajedničko gledanje pornografskih sadržaja, igru uloga i otvorenost za promene, uključujući i estetsku hirurgiju. Takođe, naglašava važnost samopouzdanja i seksualne privlačnosti u javnosti. Ističe da je ključno razumeti i ispuniti partnerove fantazije kako bi se održala veza zdravom i srećnom.

Freepik
 

Unatoč svom poslu, Amy priznaje da je u prošlosti bila prevarena. Međutim, naglašava da je nakon toga postala samouverena i spremna na avanture. Smatra da je ključ srećnog braka kombinacija samopouzdanja, komunikacije i malo začinjenosti u spavaćoj sobi.

Prema Amy, jedan od glavnih razloga za mušku neveru je nedostatak seksualnog zadovoljstva u vezi. Naglašava da je važno partneru pružiti i održati zadovoljstvo u spavaćoj sobi kako bi se održala vernost u vezi.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike