Od dodira preko usana: Započnite predigru ovako i imaćete najbolji seks u životu

21.02.2023

21:08

0

Autor: 24sedam

Posebnu pažnju poklonite poljupcima

Od dodira preko usana: Započnite predigru ovako i imaćete najbolji seks u životu
Seks - Copyright Profimedia

Seks opušta i fizički i psihički, a mnogi ga naprosto obožavaju. Međutim, da bi seks bio sjajan, potrebno je da i predigra bude dobra.

Mnogi na nju zaborave, ili joj ne posvete dovoljno vremena i pažnje, a ona može sve da poboljša, ili pokvari. Zato je važno da predigra bude vrhunska.

Osetite njegov dah

Postoji nešto veoma senzualno u trenutku kada osetite partnerov dah na svojim usnama. Lagano dotaknite usnama njegove i pustite da mu se dah zadrži na vašoj koži.

Menjajte pokrete

Menjanje tehnike povećava uzbuđenje zato menjajte različite pokrete usnama: Povucite jezik napred i nazad između njegovih usana, zavrtite jezik oko njegovog, zatim uzmite njegov jezik u svoja usta i sisajte ga. Nežno grickajte njegovu donju usnu.

Freepik
 

Osetite ritam

Kako biste osetili strastven poljubac pun emocija, stavite ruku na njegovo srce i ljubite se u ritmu s kucanjem njegovog srca.

Uključite ruke u akciju

Ljubljenje se ne odnosi samo na usne, budite kreativni i s rukama. Zavodljivo se igrajte njegovim prstima, stavite ih u usta i strastveno ližite dok ga gledate u oči.

Unsplash
 

Oči

Ovo možda zvuči čudno, ali parovi često zanemaruju kontakt očima za vreme seksa. To je najbrži i najlakši način da se pojača strast u krevetu.

Istražite mu telo usnama

Pružite mu poljupce na najosetljivijim područjima na telu. Neka vam se usne zadrže na njegovoj ključnoj kosti i na mekom delu kože ispod pazuha. Uši su još jedna osetljiva tačka: ljubite mu i grickajte ušne resice i lagano jezikom prođite po celom uhu.

Freepik
 

Orgazmičko ljubljenje

Probajte ovaj super trik: Svaki put kada dostignete vrhunac, poljubite ga strastveno i polagano. Vremenom ćete oboje izgraditi nove neuronske puteve koji će povezivati orgazam s dubokim, strastvenim poljupcem. Nakon nekog vremena, čak i samo poljubac će vratiti vašu memoriju u stanje blaženstva.

Freepik
 

Neka ljubljenje bude glavni događaj

To je snažan, zabavan način povezivanja, ali mnogi parovi ga koriste samo kao uvod u seks, što znači da ako niste raspoloženi za seks, propustićete i uživanje u ljubljenju. Dajte mu francuski poljubac umesto poljupca u obraz kad dođete s posla, ljubite se dok gledate film na kauču ili priuštite jedno drugom spontani strastveni poljubac tokom šetnje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike