Učiteljica, suspendovana zbog snimka vrelih orgija, sada traži dobrovoljce za letnje zabave

13.03.2024

22:21

0

Autor: V. I.

Brijana Kopejdž moli obožavaoce na Instagramu da se prijave da budu njeni letnji ljubavnici

Učiteljica, suspendovana zbog snimka vrelih orgija, sada traži dobrovoljce za letnje zabave
Copyright Instagram printscreen

Amerikanka Brjiana Kopejdć (28) pauzirala je sa svojom nastavničkom karijerom nakon što se pojavila u snimku orgije. Ali, to je nije obeshrabrilo, naprotiv - ona ovih dana zgrće priličnu sumu prodajući nestašne fotografije i sada je u potrazi za "bucmastim" momkom sa kojim bi provela letnje mesece.

 

 

Tekst na Instagramu glasi: "Dolazi leto, želim da se izležavam sa bradatim bucmastim muškarcem... Dosta mi je mojih igračaka". U natpisu je pisalo da "traži dobrovoljce“, pozivajući fanove da "komentarišu ispod ne bi li razmotrila njihovu ponudu“.

Mnogi potencijalni udvarači su u komentarima ponudili da budu letnji ljubavnici. Jedan je sa entuzijazmom rekao da bi "razmislio o tome“. Drugi je pitao: "Gde da se prijavim?"

 

 

Međutim, neki skeptičniji korisnici društvenih medija brzo su se osvrnuli na Brijanin bračni status, pošto zvezda Onlyfans navodno ima muža. "Ako je s vašim mužem u redu, ja sam za “, napisao je jedan korisnik Instagrama.

Nakon što je napustila posao nastavnice engleskog jezika u srednjoj školi "Sent Kler" u Misuriju, Brijana je rekla da je "veoma svesna da verovatno nikada više neće predavati”. Priznala je da je znala za "rizik koji preuzima", dodajući: "Tužna sam zbog toga. Nedostaju mi moji studenti", piše Daily Star.

 

 

Kada je izgubila posao predavača, dodala je: "Uvek je bilo kao da mi je oblak visio nad glavom, jer nikad nisam znala kada ću biti otkrivena. Onda, pre otprilike dve nedelje, mom mužu i meni je rečeno da ljudi znaju za snimak. Tako da sam znao da dolazi ovaj dan."

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike