Za godinu dana 48 miliona: Lista poznatih mačkica koje najviše zarađuju na platformi Only Fans (FOTO)

28.11.2023

22:18

0

Autor: V. I.

Kažu da i kad imaš puno para, nikad ti nije dosta...

Za godinu dana 48 miliona: Lista poznatih mačkica koje najviše zarađuju na platformi Only Fans (FOTO)
ilustracija - Copyright Profimedia

Nemali broj svetskih zvezda (a i naše gore cvetića) ima svoje naloge na erotskoj platformi Only Fans - Od Bele Torn i Keti Prajs do Kardi Bi i naših Anđele Veštice, Nataše Šavije, Ive Grgurić, Mace Diskrecije, Ljube Pantović, Milice Dabović...

Osnovana 2016. godine, platforma za odrasle "Only Fans“ stekla je ogromnu popularnost i danas broji preko 150 miliona korisnika. LELO je napravio spisak poznatih žena koje su na ovoj erotskoj platformi najviše zaradile

5. Amber Rouz: 26 miliona

Bivša devojka Kanje Vesta Amber Rouz trenutno je na petom mestu i zaradila je impresivnih 26 miliona dolara do sada na platformi na kojoj naplaćuje pretplatu pet dolara mesečno uz obećanje da fanovi "mogu da vide sve" ako se pretplate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Rose (@amberrose)

 

4. Bela Torn: 32 miliona

Bela Torn je na četvrtom mestu, s ukupnom zaradom od 32 miliona dolara. Bivša "Diznijeva" zvezda nudi besplatnu pretplatu. Zaradila je milion dolara u roku od samo 24 sata od pridruživanja Only Fans-u. Ovo je najviše novca koji je neki kreator na ovoj platformi ikada zaradio za 24 sata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

 

3. Blek Čajna: 35 miliona

Na trećem mestu je Blel Čajna koja je, nakon što je naplaćivala 19,99 dolara mesečno za gledanje sadržaja, koji je uključivao one sa oznakom X i "ponedeljak za fut-frikove" zaradila 35 miliona dolara - ali je deaktivirala svoj nalog u martu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blac Chyna 💋 (@blacchyna)

 

2. Kardi Bi: 45 miliona

Na drugom mestu je reperka Kardi Bi, koja je nedavno zaradila dodatnih 10 miliona dolara, čime je njena ukupna zarada dostigla neverovatnih 45 miliona dolara. Ova hip-hop umetnica nudi svoj sadržaj za mesečnu pretplatu od 4,99 dolara. a njen nalog je i dalje jedan od najtraženijih na platformi, sa 28.000 pretraga širom sveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 

1. Igi Azaleja: 48 miliona

Na prvom mestu je australijska reperka Igi Azalea koja već dve godine nije objaviola nijednu novu pesmu. Ona je dosad zaradila 48 miliona dolara na Only Fans-u, i to za manje od godinu dana otkako je otvorila nalog. Ova 33-godišnjakinja se pridružila platformi tek u januaru, dok je, na primer, Kardi B od 2020. godine. "Kada sam dublje ušla u to šta znači imati Only Fans, shvatila sam da je to savršena platforma za pokretanje multimedijalnog koncepta“, izjavila je ona tad za Variety.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic)

 

Ostale poznate ličnosti na vrhu liste naplaćenijih na Only Fans-u su Tiga (20 miliona dolara), Pija Mija (18 miliona) Kris Braun (15 miliona) ,Ostin Mahone (5 miliona) te DJ Khaled (4 miliona).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike