Spremite se za kontrazabavljanje: Novi trend u dejtingu 100 posto pomaže da pronađete novu ljubav

15.02.2024

13:41

0

Autor: V. I.

Rešenje se nekad nalazi tamo gde se najmanje nadate, naročito ako je o ljubavi reč

Spremite se za kontrazabavljanje: Novi trend u dejtingu 100 posto pomaže da pronađete novu ljubav
Copyright Freepik

Hajde sada brzo zamislite svog idealnog partnera. Mislimo na ono kad kažete da je neko vaš tip. Kako izgleda? Čime se bavi? Kakav tip ličnosti ima? Koji su mu hobiji?

Imate li na umu osobu iz snova? U redu, sada razmislite o zabavljanju sa ljudima koji se nužno ne slažu s tom vizijom. To je ideja iza kontrazabavljanja, najnovijeg trenda zabavljanja koji bi zapravo mogao da vam pomogne da pronađete ljubav.

U suštini, kontrazabavljanje je pristup izlasku na otvoreniji način i pružanje prave šanse onima na koje inače ne biste išli.

Profimedia
 

Varljiva vizija savršenog partnera 

Teorija koja stoji iza kontrazabavljanja je da bi vaša vizija vašeg savršenog partnera mogla da vas koči od zdravog i trajnog partnerstva. Na kraju krajeva, ako izlazite samo sa istom osobom, a to se stalno raspada, možda postoji razlog za to. To je zato što privlačnost nije uvek najjači pokazatelj dugoročne kompatibilnosti.

Kontrazabavljanje ne znači snižavanje vaših standarda ili kompromis sa svojim vrednostima i potrebama. Na primer, ako sigurno ne želite decu, definitivno ne bi trebalo da imate zauvek vezu sa nekim ko apsolutno želi decu.

Profimedia
 

Olabavite kriterijume

Umesto toga, kontrazabavljanje vas jednostavno poziva da budete fleksibilniji u svojim kriterijumima višeg nivoa. Za vas, ovo bi moglo da znači da preskočite smešnog tipa i umesto toga potražite nekog rezervisanijeg. Ili ako uvek izlazite s umetnicima, pokušajte da izlazite sa nekim iz oblasti zdravstvene zaštite. 

Proširujući svoje horizonte u ljubavnom životu, prihvatate više prilika za pravu romansu, a ne samo ideju koga biste mogli da volite. Kontrazabavljanje vam pomaže da prestanete da previđate ljude sa stvarnim potencijalom na osnovu brzih presuda i date im priliku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike