Kako zainteresovati bilo kog muškarca: Otkrivamo gestove koji neodoljivo privlače, od igranja odećom do pravilnog držanja tela

06.02.2024

13:07

0

Autor: K. B.

Uz malo samopouzdanja i poznavanje jezika tela, možete lako privući pažnju i ostaviti dobar utisak

Kako zainteresovati bilo kog muškarca: Otkrivamo gestove koji neodoljivo privlače, od igranja odećom do pravilnog držanja tela
Copyright Freepik

Ako želite da na nekoga ostavite utisak, ne morate se oslanjati na ekstravagantne metode poput pokera na svlačenje. Postoji niz suptilnih gestova koji mogu privući pažnju muškarca i pokazati vaše interesovanje. Evo nekoliko saveta:

Kontakt pogledom

Diskretno pređite pogledom preko njega da mu pokažete da ste ga uočili, a prodorniji i duži pogled može signalizirati veće interesovanje. Istraživanja su pokazala da žene mogu efikasno privući muškarca upravo takvim pogledom.

Dodiri vlastite odeće

Ako se igrate sa rubom svoje odeće ili ispravljate šav na suknji, to će privući njegovu pažnju na nenametljiv i ženstven način, dok istovremeno pokazuje da ste možda nervozni u njegovom prisustvu, što može biti privlačno.

Freepik
 

Budite u centru pažnje

Ako se sklonite u kut, teško da ćete biti zapaženi. Stajanjem i zauzimanjem vidljivog položaja izgledate samouverenije i privlačnije.

Izbegavajte prekrštanje nogu

Držanje nogu prekrštenih u kolenima ili gležnjevima može poslati poruku da niste zainteresovani. Takođe, prekrštene ruke mogu delovati odbojno. Govorite telom na otvoren i dostupan način, blago se nagnuvši napred dok razgovarate, sa rukama uz telo da pokažete otvorenost i interesovanje.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike