Upoznajte zanosnu Emili, AI devojku koja se neverovatnom brzinom probija u industriji za odrasle (FOTO+VIDEO)

18.11.2023

20:15

0

Autor: V. I.

Zanosna Italijanka ima 21 godinu, živi u Italiji i voli sve što vole mladi, naročito pare

Upoznajte zanosnu Emili, AI devojku koja se neverovatnom brzinom probija u industriji za odrasle (FOTO+VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

U svetu onlajn zabave konkurencija je uvek prisutna, a najnoviji igrač na sceni, "Fanvue", donosi inovaciju koja menja dinamiku popularnog formata. Ova platforma, koja se ističe jer koristu veštačku inteligenciju, postala je ozbiljan konkurent već dobro poznatom OnlyFansu. Ipak, ključna razlika leži u činjenici da Fanvue koristi generisane likove, a jedna od najpoznatijih među njima je izmišljena dama po imenu Emili Pelegrini.

Emili, navodno 21-godišnjakinja iz Italije, veoma brzo postala je izuzetno popularna. Na njenom Fanvue profilu, koji je prepun izazovnog sadržaja, zaradila je 9.688 dolara za samo šest sedmica od pretplata, sadržaja koji se plaća po gledanju i komentara obožavalaca. Njena popularnost proširila se i na Instagram, gde je prati više od 80.000 ljudi, s kojima deli detalje iz svakodnevnog "života".

Osnivač Fanvue-a, u razgovoru za Business Insider, naglasio je da ova platforma pruža korisnicima, mogućnost da budu kreativni, ali i anonimni jer ne otkrivaju svoj pravi identitet. On veruje da će, u godinama koje dolaze, takvi modeli postati jednako popularni, kao i stvarne osobe.

Ipak, tehnološki lideri kažu da je AI potrebna regulacija, ali ako se pažljivo koristi, može biti moćan način da se dopuni ljudska kreativnost. AI je izazvao etičku zabrinutost, a neki tehnološki lideri upozoravaju da se ova tehnologija razvija "previše brzo". Ipak, kreatori koji stoje iza zvezda sadržaja za odrasle s veštačkom inteligencijom na Fanvue-u rekli su da pokušavaju da budu oprezni.

"AI ima mnogo sjajnih stvari, mnogo dobrih alata, ali je i veoma opasan“, rekao je kreator Emili Pelegrini, koji je zamolio da ostane anoniman, i dodao: "Mislim da bi trebalo da postoji regulativa i uvek sam u toku s najnovijim pravilima i propisima“.

Osim toga, Fanvue nastoji da poboljša iskustvo korisnika uvodeći alate koji imitiraju glas kreatora, čime dodatno povećava autentičnost virtuelnih likova. S ovim inovacijama, platforma se postavlja kao pionir u integraciji veštačke inteligencije u područje zabave za odrasle, otvarajući put za buduće promene u toj industriji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike