Tetovirani hipsteri su ćao, na tronu su "momci zlatni retriveri"! Kakve ih karakteristike krase i zašto su poželjni generaciji Z?

22.12.2023

13:48

0

Autor: K. O.

Novi dečko Tejlor Svift pravi je primer za to, kao i Šon Mendes

Tetovirani hipsteri su ćao, na tronu su "momci zlatni retriveri"! Kakve ih karakteristike krase i zašto su poželjni generaciji Z?
Trevis Kelsi, Tejlor Svift - Copyright Profimedia

Nekada se za muškarce koji su loši govorilo da su džukele. Međutim, izgleda da sada reći muškarcu da je pas nije nužno loša stvar. Hmm, doduše samo jedna rasa dolazi u obzir!

Dok su nekada žene možda čeznule za snažnim, tihim muškarcem, a milenijumske dame žudele za hipsterima prekrivenim tetovažama koji srču sojino mleko, žene iz generacije Z traže drugačiju vrstu momaka.

„Muškarci zlatni retriveri“ hvaljeni su kao nove sjajne prilike, koje vole dame zavisne od društvenih medija.

Na TikTok-u, video snimci sa heštegovima „#goldenretrievermen“ i „#goldenretrieverboys“ su zajedno prikupili desetine miliona pregleda, izazivajući treperenje srca.

Ali šta je zlatni retriver momak? Ne odnosi se na vlasnike ovih rasa pasa, već na muškarce koji zapravo poseduju iste kvalitete kao oni. Razmislite: slatki, nežni, ljubazni i željni udovoljavanja (da ne spominjemo da ih je lako trenirati.)

Mnogi muškarci takođe dele neke fizičke atribute sa rasom: divan osmeh, velike smeđe oči i pramenovi zlatne kose.

Urban Dictionary definiše karakterističan tip muškarca kao „onog koji je lagodan i čini prilično jednostavnim održavanje srećne i ispunjene veze“.

Profimedia
 

Novi NFL igrač Trevis Keli koji je u vezi sa Tejlor Svift, često je citiran kao „muškarac zlatni retriver“, zahvaljujući svojoj slatkoj prirodi i nezgrapnim manirima psića.

Ostali su: supernasmejani pevač Šon Mendes, zvezda „Spajdermena” Tom Holand i britansko TV lice Sem Tompson.

Jedna korisnica TikTok-a koja je imala sreće da uhvati baš ovakvog momka objasnila je zašto voli njegove kvalitete u videu koji je postao viralan na platformi.

Profimedia
 

„Momci zlatni retriveri su najbolji“, pohvalila se Tereza ​​Džejms. „Neko ko uravnotežuje vaš haos i želi da vas vidi kako se smejete. Kada imam loš dan, iznenadi me cvećem samo da bi video osmeh, to je sve što želi.”

„Zauvek zahvalna,“ dodala je.

Trener za sastanke Hejli Kvin rekla je za Hafington post da je uzbuđena zbog ženskog entuzijazma za takvim muškarcima, rekavši da su oni odlični dugoročni saputnici - baš kao i stvarna životinja.

Profimedia
 

„Nije teško videti privlačnost dečka zlatnog retrivera“, rekla je ona. „Istina je da, iako se određene osobine koje povezujemo sa 'lošim dečacima', kao što su samopouzdanje i asertivnost, mogu da se posmatraju kao privlačne, dugoročno u dobre partnerske kvalitete spadaju briga i obzirnost i oni pobeđuju," piše New York Post.

„Često postoji jaz između onoga što nas čini dovoljno privlačnim nekome da idemo na prvi sastanak sa njim, i onoga što nas tera da ga izaberemo za dugogodišnjeg partnera“, dodala je ona.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike