Neverovatno priznanje influenserke: Uradila sam ovo sa svojom kosom i moj intimni život se drastično poboljšao

14.12.2023

22:23

0

Autor: K. O.

Nekad neočekivane sitnice umeju da začine stvari u spavaćoj sobi

Neverovatno priznanje influenserke: Uradila sam ovo sa svojom kosom i moj intimni život se drastično poboljšao
Talasasta kosa - Copyright Freepik

U ovoj trenutnoj ekonomiji, šišanje je jednako dobro kao odmor i moglo bi čak poboljšati vaš seksualni život, barem prema rečoma influenserke Stef Kler Smit.

Devojka koja se bavi fitnesom je nedavno odlučila da svoju dugu kosu zameni za elegantni bob u stilu Tejlor Svift i iz ere iz 1989. godine, a otkrila je u podkastu Keep It Cleaner, koji vodi zajedno sa Laurom Henšo, da je imala neke iznenađujuće koristi.

Sve je počelo sasvim nevino. Stef je podelila listu razloga zašto je bolje imati kraću kosu na podkastu.

Jedan od razloga je i taj što ne može da vam se zaglavi ispod ruke tašne, što je ona opisala kao jedno od „najgorih“ osećanja, možete da nosite dukseve bez da vam se kosa veže u čvorove, i da pokvasite kosu pod tušem bez potrebe da prolazite kroz celokupnu proizvodnju šamponiranja i kondicioniranja.

Henšo je tada napomenula da ponekad smatra da njena duga kosa može pokvariti trenutak tokom seksa jer može zapeti pod jastukom, a Stef je klimnula glavom u znak razumevanja.

„Dakle, sada imaš bolji seks?"

„Da“, priznala je Smitova na pitanje Henšove.

A onda se priča razvila u novom pravcu.

„Dakle, zbog nove bob frizure imaš bolji seks! Koliko bolji?"

Onda je Stef, inače mama jednog deteta, počela da se smeje, pa je objasnila da je pre neki dan imala „verovatno“ neki od „najboljih odnosa“ koji je ikada imala sa svojim mužem sa kojim je deceniju i pripisala je to osećaju svežine i „drugačijeg” zbog njene nove frizure.

 

 

Smit nije strano da otkriva i deli intimne detalje o sebi; nedavno je postala viralna jer je podelila fotografiju svoje guze u bikiniju na kojoj je bilo nekoliko vidljivih fleka.

„Sunce je izašlo, bubuljice se pojavile“, napisala je uz fotografiju.

Kasnije je podelila niz video priča na svom Instagramu kako bi odgovorila na podršku koju je dobila za deljenje iskrenog snimka.

„U redu, morala sam da odgovorim na toliko poruka otkako se priča o bubuljicama pojavila - toliko lepih poruka. Hvala vam puno", rekla je svojim pratiocima kojih ima milion i po.

Rekla je da je, kada je primetila izbijanje bubuljica, razmišljala da promeni svoj kupaći kako bi ih prikrila.

 

 

Umesto toga, odlučila je da se suoči sa svojom nesigurnošću i podeli sliku sa svojim fanovima, nadajući se da će to pomoći da se cela stvar normalizuje i pruži utehu drugim ljudima koji to doživljavaju.

„Bila sam tako nesigurna zbog njih duže vreme, a danas sam se pogledala u ogledalo i bila sam kao o moj Bože, moja guza“, rekla je u objavi.

„A onda sam pomislila koga je briga i jednostavno sam odlučila da to objavim, piše News.au.com.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike