Sitno, ali bitno: Četiri stvari koje možete da otkrijete ako se poljubite s nekim na prvom sastanku

07.12.2023

13:31

0

Autor: V. I.

Rasprave stručnjaka oko ove teme su beskrajne, ali istina je da poljubac može biti ključni trenutak za otkrivanje suštinskih osobina partnera

Sitno, ali bitno: Četiri stvari koje možete da otkrijete ako se poljubite s nekim na prvom sastanku
Copyright Freepik

Odlazak na prvi ljubavni sastanak uvek nosi sa sobom dozu stresa i nervoze, a razmišljanje o poljupcu na prvom sastanku je još stresnije od iščekivanja stvarnog sastanka.

Stručnjaci imaju različita mišljenja o ljubljenju nekog s kojim se izašli prvi put. Neki kažu da ljubljenje na prvom sastanku nije prikladno, posebno ako je reč o sastanku naslepo. Drugi tvrde da je ljubljenje na prvom sastanku informativno, čak i poželjno jer će vam delikatno otkriti stilu ponašanja u spavaćoj sobi. Međutim, istina je da postoji mnogo prednosti i mana ljubljenja na prvom sastanku. Pa da vidimo šta sve možete naučiti o osobi ako je poljubite na prvom sastanku:

Freepik
 

1. Otkrijte nivo poštovanja prema vama

Poljubac na prvom sastanku može da vam pomogne da odredite koliko vas muškarac želi i poštuje.

Ako ga seksualno privlačite, najverovatnije će, ukoliko prihvatite ljubljenje, naravno, dati vam senzualni poljubac.

Ako vas poštuje, reći će da je to vaš prvi sastanak i neće odlučiti da ide dalje od poljupca. Međutim, ako vam nudi da vas odvede do najbližeg kreveta, to već znači nešto drugo.

Freepik
 

2. Steći ćete utisak kako se oseća

Poljubac na prvom sastanku takođe može da vas ostaviti punim nestrpljenja kad će doći do sledećeg sastanka, što može biti veoma uzbudljivo. Ako momak želi da vas poljubi, ovo je dobra potvrda da mu se sviđate! Uzmite to u svoju korist i neka on bude taj koji će da izgara u nestrpljenju dok čeka kada ćetese opet videti..

3. Razumete sopstvene granice

Imajte na umu da svaka vrsta fizičke interakcije može dovesti do nečega više od pukog poljupca. Ako tražite dugotrajnu vezu, ljubljenje možda nije strategija s kojom treba ići na prvi sastanak.

Sasvim je u redu da dozvolite kratak poljubac u obraz, međutim, ako ste popili nekoliko pića i jednostavno ne možete da seite skrštenih ruku, možda ste pogrešili.

Freepik
 

4. Ali takođe ne znate koga još ljubi

Osim činjenice da bi mogao užasno da se ljubi, verovatno još ne znate dovoljno o ​​njemu da biste ga poljubili. Ako izgleda kao da možda ima još nekog  osim vas, možda ćete želeti da budete sigurni da ste jedini koga ljubi.

Pravom džentlmenu ovo ne bi trebalo da smeta i čak bi trebalo da ceni bi vašu oprez. Zapamtite da i on vas posmatra bap kao i vi njega.

Ukratko, naravno da je odluka da poljubite nekog na prvom sastanku potpuno na vama. Ako osećate da će sve proći dobro, onda rizikujte, ali poštujte svoje granice. Ukoliko pak odlučite da sačekate, i to je sasvim u redu. Zapamtite da je bilo koja odluka ispravna sve dok je vama  prijatno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike