Kako je jedna žena promenila svoj ljubavni život? Troškovi, trikovi i udaja za bogatog partnera

29.11.2023

13:32

0

Autor: K. B.

Jedna žena je podelila svoje dragocene savete o tome kako osvojiti i zadržati muškarca, a ti saveti su postali pravi hit među pripadnicama lepšeg pola

Kako je jedna žena promenila svoj ljubavni život? Troškovi, trikovi i udaja za bogatog partnera
Copyright Pexels

U svetu gde mnoge žene pokušavaju pronaći "gospodina pravog", ovi saveti izgleda donose posebnu magiju.

Prema poznatom dr Hausu, "Žena si, možeš sve." Nije dovoljno samo smeškanje i treperenje okicama da biste privukli muškarca. Osvojiti ga može biti lako, ali zadržati ga zahteva malo više truda.

Dafne Nunjez, koja na TikToku ima gotovo 100.000 pratilaca, podelila je priču o svojoj drugarici koja je bila bez partnera skoro 10 godina, da bi danas bila udata za multimilionera koji je očigledno drži kao malo vode na dlanu. Dafne tvrdi da je ključ uspeha u tome da žene izlaze samo sa muškarcima koji potpuno razumeju žensku energiju i ne sputavaju je, već joj dozvoljavaju da bude svoja i da se istakne kao žena.

Pexels
 

Njeni saveti uključuju pravila poput toga da muškarac treba da se pobrine za planiranje sastanka, prevoz, odabir restorana, naručivanje hrane i posluživanje. Ako žena mora sama da obavlja sve ove stvari, preporučuje se da se ne trudi dalje. Dafne ističe važnost pažljivog posmatranja muškarčevog ponašanja u početnim fazama veze, posebno obraćajući pažnju na to kako se ponaša u različitim situacijama.

Jedan od ključnih saveta je i dozvoliti muškarcu da vas viđa samo jednom nedeljno najmanje dva meseca, što, prema njenim rečima, doprinosi tome da muškarac više razmišlja o vama i želi vas više.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike