Pirsing mama sa Onlyfansa uz opoziciju: Milica Dabović želi obojenu revoluciju, traži zabranu televizije na kojoj je danas gostovala (FOTO)

01.07.2023

21:35

3

Ako je Dabovićeva talentovana za skidanje odeće pred kamerom to ne znači da je kompetentna za politička pitanja

Pirsing mama sa Onlyfansa uz opoziciju: Milica Dabović želi obojenu revoluciju, traži zabranu televizije na kojoj je danas gostovala (FOTO)
Copyright Printscreen

Bivša košarkašica Milica Dabović, koja je u poslednje vreme poznatija po svojim aktivnostima na Onlyfansu nego po sportskim dostignućima, odlučila je da podrži pokušaj obojene revolucije koju već nedeljama izvodi deo opozicije.

Printscreen
 

Inače, OnlyFans je popularna platforma za deljenje sadržaja za odrasle, gde mnogi koriste svoju seksualnost kako bi stekli popularnost i zaradili novac. Među njima je i Milica Dabović kojoj prodaja sopstvenog tela nije bila dovoljna nego je odlučila i da se politički aktivira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moc Vozdovca (@moc_vozdovca)

Ona je na svom Instagram nalogu “stefanovamama13” podelila fotografije na kojim se vidi da podržava plaćeničku opoziciju. To ne treba toliko da čudi s obzirom da i Dabovićevu mnogi plaćaju na Onlyfansu, gde za par evra mogu da je gledaju kako radi sve što požele.

Printscreen
 

Dabovićevi pretplatnici sa ove platforme, koji je često zovu i “Pirsing mama sa Onlyfansa” najbolje znaju šta je sve ova bivša košarkašica spremna da uradi uz malu nadoknadu.

Printscreen
 

Postavlja se pitanje otkud pravo jednoj takvoj osobi da morališe i poziva na rušenje ustavnog poretka i nasilje!? Uz to, ako je Dabovićeva talentovana za skidanje odeće pred kamerom to ne znači da je kompetentna za politička pitanja.

Printscreen
 

S druge strane, poseban je paradoks da Pirsing mama sa Onlyfansa podržava proteste na kojima se traži zabrana TV Pink, ali da je baš danas gostovala na toj televiziji kako bi svojom pojavom privukla još pretplatnika na svoju platformu.

Printscreen
 

Pa iako je redovan gost na Televiziji Pink, to ne znači da ima mnogo simpatija među gledaocima o čemu svedoče i brojni, veoma negativni, komentari o njoj na društvenim mrežama.

Sve ove ironije ne smetaju plaćeničkoj opoziciji koja konstantno morališe kako bi trebalo zabraniti rijaliti programe, a u svojim redovima ima osobe koje bukvalno prodaju svoje telo za nekoliko evra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike