Seksualna selekcija i skandalozni uslovi: Delovi tela koje morate oprati za ulazak u najelitniji svingerski klub

06.11.2023

22:22

0

Autor: K. B.

"Klub majmuna", svingerski klub u Melburnu, poznat je kao jedan od najekskluzivnijih takvih klubova na svetu

Seksualna selekcija i skandalozni uslovi: Delovi tela koje morate oprati za ulazak u  najelitniji svingerski klub
Ilustracija - Copyright Freepik

Iako su se trudili da ostanu tajnoviti o onome što se dešava unutar njihovih zidova, ponekad su informacije procurele u javnost.

Prošle godine, javnost je uspela da sazna o strogim pravilima za pristup ovom klubu za svingere. Za ulazak, bilo je potrebno imati pozivnicu, a postojao je i niz zahteva koje je trebalo ispunjavati, posebno ako ste želeli doživeti čari ovog mesta. Višak kilograma nije bio dozvoljen.

Na primer, žene koje su želele pristup klubu morale su dokazati da nose veličine XXS, XS ili S putem slanja svojih fotografija u bikiniju ili gaćicama, uz dokaze o datumu kada je slika nastala. I muškarci su morali zadovoljiti stroge standarde - ulazak nije bio dozvoljen ako su imali "višak kilograma oko struka ili stomaka".

Freepik
 

Nakon žestoke reakcije javnosti na ovu diskriminaciju, klub je ažurirao pravila i uklonio ograničenja vezana za konfekcijske brojeve svojih članova. Sada, na njihovoj web stranici, muški gosti moraju biti "vitki, atletski građeni ili mišićavi", a dame koje nose veličinu M i L su dobrodošle. Međutim, postoji i starosno ograničenje od 21 do 35 godina, a na fotografijama koje šalju ne smeju "uvlačiti trbuh" ili nositi "naočare za sunce".

Unatoč tvrdnji na web stranici da "ne očekuju supermodele," sva pravila sugerišu suprotno.

Čak i ako ispunjavate navedene kriterijume, i dalje ćete morati da platite ulaz. Parovi plaćaju 100 dolara, singl muškarci 120 dolara, a singl žene 50 dolara. Obavezno je tuširanje pri ulasku u klub, a na web stranici upozoravaju da neće tolerirati lošu higijenu.

Profimedia
 

Klub također ima kodeks oblačenja. Ženama su zabranjene farmerke, a predlaže im se elegantna crna odeća, dok muškarcima preporučuje opuštenu eleganciju poput sakoa i tamnih farmerki.

Unutrašnjost kluba opisuje se kao luksuzna, s organizovanim obilaskom uz vodiča. Klub se proteže na dva kata i opremljen je luksuznim nameštajem i umetničkim delima iz celog sveta. Klub nudi mnogo kreveta i "brojne intrigantne i erotske predmete koji su teški čak i nabrojati."

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike