Divlja i neobuzdana, poza amozonka probudiće leptiriće s početka veze i vratiti sjaj u okicama oba partnera

25.10.2023

22:27

0

Autor: V. I.

Položaj koji od žene pravi ratnicu, a od muškarca generatora obostranog zadovoljstva

Divlja i neobuzdana, poza amozonka probudiće leptiriće s početka veze i vratiti sjaj u okicama oba partnera
Copyright Profimedia

Istraživanja su pokazala da osobe s vezama dužim od tri godine, koje često probaju različite seks-poze, imaju stabilniji odnos i lakše se izbore s eventualnim krizama. 

Jedna takva poza je amazonka, seksualni položaj rezervisan za jake žene koje vole da preuzmu inicijativu i uživaju da budu dominantne.

Profimedia
 

Ova poza je dobila ime po Amazonkama, ženama ratnicama iz grčke mitologije koje su bile odlični jahači i izazivale strahopoštovanje svih muškaraca s kojim bi se srele. Međutim, ova poza je savršen način da žena pokaže svom partneru koliko joj je stalo, jer podjednako izaziva i muško i žensko zadovoljstvo.

Ovu pozu možemo opisati kao obrnutu misionarsku pozu. Izvodi se tako što muškarac leži na leđima, a noge su mu savijene u kolenima i njima obuhvata struk žene. Žena sedi iznad muškarca i kontroliše tempo i dinamiku .

Položaj amazonla daje priliku da muškarac gleda ženu u lice i dodatno joj stimuliše klitoris (prstima ili seks-igračkama, zbog čega se ona oseća kao kraljica, što se neretko završava zajedničkim orgazmom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike