Vaša omiljena poza u seksu otkriva i vaš karakter: Proverite da li ste nežni i romantični, ili strastveni i divlji

08.07.2022

21:20

0

Autor: Z.A.S.

Neko voli da kontroliše, a da toga nije ni svestan, dok je neko drugi nesvesno potčinjena osoba

Vaša omiljena poza u seksu otkriva i vaš karakter: Proverite da li ste nežni i romantični, ili strastveni i divlji
Seks - Copyright Profimedia

Omiljena poza u seksu ne otkriva samo šta najviše volite da radite u krevetu, već i ponešto o vašoj ličnosti. Da li težite za intimnošću, ili strašću, kao i da li volite da kontrolišete ili budete potčinjeni.

Misionarski položaj

Ova poza, kod muškaraca, sugeriše da vole da igraju na sigurno i da bi im koristilo da su malo samouvereniji u krevetu. Međutim, može da ukazuje i na muškarca koji voli da kontroliše i koji voli intimnost.

Žene, kojima je misionarska poza omiljena, verovatno su u velikoj žurbi u životu i jednostavno žele da se opuste u seksu.

Žena na muškarcu

Ovu pozu uglavnom biraju žene koje vole da dominiraju i da stvari vode na svoj način. Ove žene su izuzetno samouverene i vole moć. Takođe, muškarci koji vole ovu pozu, bi mogli da spadaju u one koji vole da budu podređeni u seksu, ali i brižni i predani u ispunjenju partnerkinih želja.

Profimedia
 

Ukoliko se žena, u ovoj pozi, rukama osloni ka nazad i odmori ih na njegovim kolenima, na taj način će pojačati stimulaciju G tačke, a njemu će omogućiti uživanje u prizoru. Sa druge strane, muškarcu su, u ovoj pozi, ruke potpuno slobodne, pa bez problema može da istraži druge erogene zone.

Doggy (pseći) stil
Osobe koje vole ovu pozu zapravo traže oduševljenje i uzbuđenje u životu. One su dobro upoznate sa svojom divljom stranom, a žene kojima je baš ova poza najdraža, uglavnom imaju submisivnu ličnost, dok, sa druge strane, kada su muškarci u pitanju, može da ukazuje na nesklonost ka intimnosti.

Profimedia
 

Poza "kašika"
Ova poza, pre svega, pruža bliskost i intimnost i otkriva duboke romantike koji postižu, kako strast, tako i nežnost pomoću nje. Žene koje vole ovu pozu, ljubiteljke su sporog i senzualnog seksa, a kao osobe su prilično opuštene, dok su muškarci, koji ovu pozu vole, nežni, brižni i romantični i uživaju u tome da svoju lepšu polovinu zadovolje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike