Ljubav preko e-pošte: Inspirativna priča o paru koji je pobedio na daljinu

30.09.2023

13:34

0

Autor: K. B.

Endru (45) i Darsi (48) su započeli svoju neobičnu ljubavnu priču putem poslovne e-pošte, a danas su u srećnom braku sa dvoje dece

Ljubav preko e-pošte: Inspirativna priča o paru koji je pobedio na daljinu
Copyright Freepik

Endru, koji je živeo na ostrvu Man između Irske i Velike Britanije, odlučio je da napravi veliku promenu u svom životu nakon mnogo godina. Godine 2007. je prihvatio ponudu za dvogodišnji posao u Hong Kongu i tada je počeo komunikaciju putem e-maila sa Darsi, klijenticom jedne kompanije sa sedištem u Tokiju.

Darsi se seća kako je sve počelo: "Trenutak kada sam se preselila u Japan, počeli smo razgovarati putem e-mailova. Do tada sam odrasla u Venecueli, ali mogućnost da živim u Aziji bila je primamljiva promena. Radila sam u firmi za finansijsko planiranje i na poslu sam često slala e-mailove Endruu."

Tokom dve godine, njihova profesionalna komunikacija putem mejlova postala je sve dublja i prijateljskija. Postepeno su počeli da razmenjuju više ličnih detalja. Darsi je postala znatiželjna kako Endru izgleda, pa ga je potražila na internetu.

Endru se seća: "Potražila me je na LinkedIn-u i rekla da je slika koju sam tamo postavio veoma loša, pa je bila nestrpljiva da me bolje vidi."

Freepik
 

Iako je Endru održavao profesionalnost tokom njihove komunikacije, Darsi ga je privukla svojom znatiželjom i šarmom. Vremenom su počeli da komuniciraju putem Fejsbuka i odnos im je postajao sve dublji. Oboje su bili slobodni i razgovarali su o mogućem zabavljanju. Kako je godina odmicala, njihovi razgovori prešli su na temu putovanja.

Endru je trebao da se vrati na ostrvo Man nakon što završi svoj projekat u Hong Kongu, ali su oboje smatrali da bi bilo šteta da se nikada ne sretnu. Endru je rekao Darsi da će doći u Vijetnam da je upozna ukoliko ne dobije posao za koji se prijavio. Kada nije dobio posao, rezervisao je odmor u Hanoju na isti datum kao i Darsi.

Njihov prvi susret bio je pun nervoze i uzbuđenja. Darsi se prisetila tog trenutka: "Sreli smo se na aerodromu, u sali za dolazke. Bila sam toliko nervozna da sam se tresla. U početku je bilo malo nezgodno, ali brzo smo shvatili da imamo mnogo zajedničkih tema za razgovor."

Kako je vreme prolazilo, postajali su sve opušteniji jedno oko drugog. Jednog dana su otišli na jednodnevno krstarenje i privukli pažnju drugih ljudi koji su ih smatrali prelepim parom. Morali su objasniti da su se upoznali tek dan pre toga. Tokom ostatka putovanja, provodili su sve više vremena zajedno i na tom putovanju su imali svoj prvi poljubac.

Iako su na to putovanje otišli bez očekivanja i kao da su se sreli na slepo, brzo su shvatili da postoji duboka povezanost među njima. Po povratku, Endru je pronašao stalni posao u Hong Kongu, a Darsi je ostala u Tokiju. Godinu dana su održavali vezu na daljinu pre nego što su se venčali krajem 2010. godine.

Profimedia
 

Nakon venčanja, Darsi se preselila u Hong Kong i uskoro su dobili dvoje dece, rođeno 2012. i 2014. godine. Nastavili su da rade u oblasti finansija i planirali su zajedničku budućnost.

Pandemija i stroga pravila karantina u Hong Kongu poremetili su njihove planove za porodična venčanja i putovanja. Darsi je izgubila oca, ali su se i dalje trudili da održe svoju vezu snažnom i da se prilagode novim okolnostima.

U aprilu 2022. godine, doneli su odluku da naprave još jedan korak u svom životu. Darsi se preselila u Dubai sa decom kako bi im omogućila mirniji način života, dok je Endru ostao u Hong Kongu zbog posla. I dalje rade na tome da ponovno žive zajedno, ali trenutno čekaju da se reše neke poslovne obaveze.

Njihova ljubav ostaje snažna, a podrška i razumevanje koje imaju jedno prema drugom čine njihov odnos još čvršćim. Darsi se oslanja na Endrua kad se oseća izbezumljeno ili pod stresom, znajući da će on uvek biti tu da je smiri. Endru ceni kako se dopunjuju kao par, ističući razlike u njihovim karakterima i pristupima životu.

"Kada sam je upoznao, znao sam da je ona prava žena za mene, i još uvek tako mislim," rekao je Endru.

Njihova priča o ljubavi između dve osobe koje su se upoznale na neobičan način putem poslovne e-pošte, a potom gradili svoj odnos na daljinu, inspiriše i pokazuje da prava ljubav može da prevaziđe geografske prepreke i izazove života.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike