Pet sigurnih znakova da vas partner vara: Iz dugogodišnjeg preljubničkog iskustva serijske ljubavnice

01.06.2023

13:09

0

Autor: K. O.

Ako ko zna, ona zna

Pet sigurnih znakova da vas partner vara: Iz dugogodišnjeg preljubničkog iskustva serijske ljubavnice
Muškarac skida burmu i upušta se u preljubu - Copyright Profimedia

Nije lako suočiti se sa prevarom i svako ima svoje načine da se sa tim nosi. Dok neke žene odmah ostavljaju nevernog partnera, druge pokušavaju da ljubavi daju drugu šansu.

Jedna Amerikanka ostavila je svog nevernog muža, a onda je shvatila da samo želi da se zabavi u životu, pa godinam unazad izlazi samo sa zauzetim muškarcima.

Kako želi provod bez obaveza, misli da će to najlakše naći sa oženjenim muškarcima i oni su njena ciljna grupa.

A pored zabave, Ejmi Kaps je tokom godina nešto i naučila iz ovakvih veza, a to je kako da namiriše prevaranta. Zato svoje iskustvo deli i sa ostalim ženama. 

- Niko ne želi da ga partner vara, ali postoji toliko suptilnih znakova koje ne biste ni primetili, dok ne otvorite oči - rekla je Ejmi.

S godinama je postala stručnjak za procenu nevere kod muškaraca, a smatra da žene imaju i te kako moćno oružje u otkrivanju, a to je - intuicija.

- Ukoliko sumnjate da se nešto dešava, pratite svoju intuiciju dok se ne uverite u ono što je istina - rekla je.

Ovi znakovi nepogrešivo otkrivaju da vam je partner neveran:

Odjednom je naglašeno fin

Vaš voljeni je odjednom postao preljubazan i fin prema vama, a ranije to baš i niej bio slučaj. To je znak za uzbunu, jer ovo može da znači da radi nešto što ne treba.

Ako je odjednom počeo da vam kupuje poklone, nakit i, naravno, cveće... jasno vam je da se tako ponaša jer ima za šta da se iskupi.

Profimedia
 

- Iznenadna prijatnost, pokloni bez povoda, preterana ljubaznost i prilagodljivost, sve su to znakovi za uzbunu, naročito ako inače nije takav. Za mene je to veliki alarm - kaže ova žena.

Postao je zaboravan

Kaže da će nešto uraditi i onda to zaboravi, a pritom vas i ne sluša i ne doživljava... E, pa ni to nije dobar znak.

- Mnogi ljudi zanemaruju kada im partner postane iznenada zaboravan. Misle da je to slučajnost, ali nije. To znači da im je mozak obično negde drugde i da vi nemate njihovu pažnju - tvrdi Ejmi.

Češće se tušira i stalno je naparfemisan

Postoji mogućnost da se promene higijenske navike, ali... Ukoliko vaš partner, odjednom, počne da se tušira više nego uobičajeno i da koristi preterano mnogo parfema, trebalo bi da obratite pažnju.

- Da li se tušira više nego obično? Odjednom se obasipa parfemima? Trebalo bi da se zapitate da li to ima veze sa spiranjem mirisa druge žene sa sebe - tvrdi poznata ljubavnica.

Pexels
 

"Koleginica s posla"

Svako malo pomene novu koleginicu sa posla, a paralelno sa njenim dolaskom je počeo i da pridaje veliki značaj svom oblačenju i stilu?

Obratite pažnju na to da li se "licka" radnim danima, jer ako je tako, vreme je za uzbunu.

Telefon nosi svuda sa sobom i odjednom je zaključan

Počeo je da krije telefon od vas? Sada ima i šifru za otključavanje? A kad god krene u kupatilo nosi ga sa sobom? Rekli bismo da je savršeno jasno da on nešto krije.

- Ako se vaš partner ne odvaja od telefona, izgleda nervozno kada je u vašim rukama ili ga ostavlja na stolu sa ekranom okrenutim prema dole, nešto nije u redu - zaključuje Ejmi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike