Anketa dala (ne)očekivane rezultate: Oni koji varaju najviše vole ovu vrstu seksa

05.04.2023

22:47

0

Autor: Z.A.S.

Jedan sajt za upoznavanje onih koji su u braku i vezi sproveo je anketu među svojim korisnicima

Anketa dala (ne)očekivane rezultate: Oni koji varaju najviše vole ovu vrstu seksa
Seks - Copyright Freepik

Kada dođe do prevare, mnogi odmah počnu da se pitaju da li su na neki način mogli da predvide da će se to dogoditi i da li su prevaru mogli da preduprede.

Takođe, jedno od večitih pitanja jeste kakvi ljudi najčešće varaju, a tom tematikom se pozabavila i jedna anketa. Odgovori su i više nego zanimljivi.

Anketu je sproveo jedan sajt za upoznavanje onih koji su u braku i vezi, a otkriveno je da je, među onima koji varaju svoje partnere, oralni seks veoma važna stavka.

Pexels
 

Taj "dejting servis" za "oženjene, udate i one u vezi" je svojim članovima, ukupno 9.107 njih, postavio pitanje šta su njihovi prioriteti kada je seksualni odnos u pitanju.

Sudeći prema rezultatima, oni koji nisu ljubitelji oralnog seksa moraće da se potrude da nađu svog drugog ljubavnog partnera, budući da 65 posto žena i 68 posto muškaraca ne bi uopšte razmišljalo o drugoj vezi, odnosno prevari, bez upražnjavanja orala.

Freepik
 

Većina njih smatra oralni seks veoma važnim delom bilo kakve seksualne aktivnosti u vezi. Pa se tako 72 posto žena i 85 posto muškaraca izjasnilo za to da je oralnom seksu mesto u svakom krevetu.

Među muškarcima, oral najviše vole Španci (80 posto), Britanci (79 posto) i Francuzi (76 posto), dok su među ženama najzastupljenije Špankinje (84 posto), Francuskinje (83 posto) i Britanke (82 posto).

Pexels
 

Muški ispitanici iz 10 zemalja (od ukupno 22 zemlje, iz koliko korisnici sajta potiču), su rekli da više vole oralni seks od žena iz tih istih zemalja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike