Osećate da je manje zainteresovan za vas? Iskoristite neki od ovih lukavih ženskih trikova i trčaće za vama kao lud

01.05.2023

13:19

0

Autor: Z.A.S.

Krenite postepeno i obavezno "opipajte teren"

Osećate da je manje zainteresovan za vas? Iskoristite neki od ovih lukavih ženskih trikova i trčaće za vama kao lud
Ilustracija - Copyright Pixabay

Ukoliko ste shvatili da su emocije počele da blede, kao i da nedostaje strasti, nemojte odmah da padate u očaj. 

Jednostavno isprobajte ovih nekoliko trikova, jer će vam oni pomoći da sve vratite na svoje mesto.

Ipak, krenite lagano i obavezno "opipajte teren", jer bi ove igrice, u suprotnom, mogle da se pretvore u haos i da vam donesu još veće probleme, a to sigurno ne želite.

Pexels
 

Počnite da ga ignorišete (ali ne previše)

Ukoliko se partner prema vama ophodi hladno i ravnodušno – počnite da ga ignorišete i pređite na njegov način “igre”. Kada vas zove, ne javljajte se i skoro uvek budite zauzeti za njega. Neka shvati da mu ustvari nedostajete i da ste mu potrebni, pa makar i na pet minuta.

Ne odgovarajte i ne javljajte mu se odmah

U svim slučajevima kada nam draga osoba pošalje poruku, odmah požurimo da joj odgovorimo i da vidimo šta nam je napisala. U ovom slučaju zaobiđite brza odgovaranja na poruke. Neka malo čeka. Odgovorite mu pose nekoliko sati (ili manje, ako ne možete da izdržite) i kažite da ste nešto radili. Shvatiće da možete da provedete vreme i bez njega. Isto tako će se u međuvremenu pitati šta se dešava i pokušaće na sve načine da dođe do vas.

Freepik
 

Nezaboravno vođenje ljubavi

Ništa nije bolje od dobrog seksa. Ako ga iznenadite i dobro ga zabavite u krevetu, još više će vas poželeti i neće moći da prestane da misli na vas. Priredite mu neko iznenađenje, upotrebite maštu i odlično raspoloženje će biti zagarantovano. Međutim, ako se ponaša ravnodušno prema vama, a vi ste mu već pripremili nešto, ponašajte se potpuno isto. To će ga začuditi, ali isto tako i zainteresovati. Neće znati šta ga je snašlo.

Unsplash
 

Ispričajte mu šta ste radili celoga dana

Najbolji način da pokrenete razmišljanje o vama kod svog partnera jeste da ga pozovete i da mu kažete šta ste radili i kako ste se zabavili bez njega. Automatski će poželeti da je tu sa vama.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike