Zašto najbolje devojke uvek nađu najgore momke? Postoji pet logičnih razloga

30.03.2023

13:59

0

Autor: K. O.

Možda vi prosto ne vidite jasno, ali kada sagledate stvarnost izvući ćete se iz toksičnih veza

Zašto najbolje devojke uvek nađu najgore momke? Postoji pet logičnih razloga
Mašin Gan Keli i Megan Foks - Copyright Profimedia

Ti si ulov ili da kažemo da si dobra prilika. I ti to znaš. I to ti govore prijatelji, porodica, pa čak i stranci.

Ipak, s vremena na vreme završiš u toksičnim vezama sa momcima koji ti jednostavno ne odgovaraju ili da se grubo ozrazimo - nisu ti ni do kolena.

Možda ti imaš neke razne izgovore za njega, ali i za sebe, ali evo pravih razloga zašto se zabavljaš sa pogrešnim muškarcima.

Da biste počeli da rešavate problem koji imate da pronađete pravu ljubav i da budete u zdravoj vezi evo pet razloga zbog kojih stalno završavate sa toksičnim muškarcima:

1. Lako vas je voleti

Kada volite ljude i oni vole vas, onda se drugi osećaju dobro u vašem prisustvu. Svi osećamo kada neko voli ljude, a kada ne. Kada ste u novoj vezi lako vas to zaslepi. Hemijski plimni talas koji struji kroz vaše telo i zapljuskuje vaš mozak priča vam priču o ljubavi, romantici i zauvek. Prijatelji i porodica mogu da pokušaju da vas upozore, ali vi verujete da ga oni ne vide kao vi.

Pixabay
 

2. Pametni ste

Na poslu si odlučna žena u akciji. Znaš šta želiš i ideš za tim. Možda to funkcioniše u sali za sastanke, ali ne i u spavaćoj sobi. Važno je da razlučiš zašto te baš taj čovek uzbuđuje.

3. Saosećajni ste

Biti saosećajan je sjajno u profesionalnom svetu. Kada pokažete brigu za druge, to podstiče okruženje produktivnosti i dobre volje. Međutim, u novoj vezi, kada ste saosećajni i vidite neke crvene zastavice, možete ih odbaciti. Želite da to uspe. Vidite dobro i potencijal u ovom čoveku u koga ste uložili svoj um, telo i duh. Sigurno, ti tračci dobrote u njemu ne mogu biti obične fatamorgane. Hmmm, kako da ne!

Pixabay
 

4. Takmičarski ste nastrojeni

Niste stigli ovako daleko u životu i karijeri tako što ste lako odustali. Tako ni sada nećete lako odustati, već ćete doživeti ovu vezu do gorkog kraja. A on baš može postati gorak. Kada stvari počnu da se kreću loše, jer ovaj momak možda uopšte nije dobar momak, ne volite da priznate da niste u pravu.

5. Sve vam brzo dosadi

To što vam sve lako dosadi znači da uvek tražite sledeću priliku da izazovete sebe u životu. To dobro funkcioniše za vašu karijeru. Međutim, većina muškaraca ne zadržava vašu pažnju, zbog čega vam je teško da pronađete muškarca koji vas inspiriše i pokreće.

Unsplash
 

I onda ko će biti taj - možda adrenalinski zavisnik ili neki loš momak koji hoda po ivici. Onda će vas privući neko ko baš i ne poštuje pravila, a on u stvari može biti i sociopata. I tako dok kažeš keks, on će vas izneveriti i srušiti vaše samopouzdanje.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike