Širom otvorite oči: Ova tri tipa muškaraca su najsklonija varanju

19.03.2023

12:39

0

Autor: Z.A.S.

Neke stvari ne možete da predvidite, ali možete da obratite pažnju na detalje

Širom otvorite oči: Ova tri tipa muškaraca su najsklonija varanju
Par se svađa - Copyright Freepik

Ne postoji osoba koja bi mogla da tvrdi da je potencijalnu prevaru moguće otkriti na vreme i na taj način sprečiti da do nje dođe. Međutim, činjenica je da postoje mnogi pokazatelji koji govore da u ponašanju vašeg partnera nešto "ne štima".

Svako ko se susreo sa prevarom zna koliko je ona bolna i teška, a da stvar bude gora, ne završava se u trenutku, već poprilično uništava samopouzdanje.

Istraživanje stručnjaka za veze, Metjua Hasija, koji ističe da postoje tri tipa ličnosti koja su najviše sklona prevari, moglo bi da vam pomogne da na vreme otvorite oči.

Freepik
 

1. Narcisi

Osobe sa narciosidnim poremećajem ličnosti najčešće varaju kako bi sami sebi dokazali koliko su poželjni. Ljubav i pažnja jedne osobe im nije dovoljna jer to ne ukazuje na njihovu supermoć. Narcisi često ne mare ni za tuđa osećanja, a lako vas mogu izmanipulisati i prebaciti krivicu na vas, čak i u slučaju preljube. Zato sa ovim osobama treba posebno biti oprezan.

2. Nesigurne osobe

Svako od nas ima određene nesigurnosti, ali ovde nije reč o tome, već o duboko ukorenjenim kompleksima koji čine da osoba nije sigurna u odnos u kojem jeste i zato traži novi oslonac sa strane. To su osobe koje stalno traže da im potvrđujete ljubav, čak iako dajete sve od sebe da se vaša veza razvija.

Pixabay
 

3. Egoisti

Hasi smatra da je ovo najopasniji tip osobe kada je reč o neverstvu. Ovi ljudi često nemaju usađene prave vrednosti i moralna načela, pa uglavnom i ne mare za povredu tuđih osećanja. Iako znaju da njihova prevara negativno utiče na odnos sa partnerom i njegova osećanja, previše su zaokupljeni svojim zadovoljstvom da bi se bavili tuđim osećanjima. Ljubav nisu patnja i nepoštovanje, već iskrena radost života koju treba negovati. Ne pristajte ni na šta manje od toga, jer zaslužujete samo ljubav punu poštovanja, lepih emocija i podrške.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike