Momci to vole da rade svuda, a ima jedna poza koju obožavaju baš svi muškarci

10.03.2023

21:21

0

Autor: K. O.

Bilo da su avanturisti ili tradicionalisti

Momci to vole da rade svuda, a ima jedna poza koju obožavaju baš svi muškarci
Seks - Copyright Profimedia

Svi imamo različite afinitete, kako u životu, tako i u spavaćoj sobi. Muškarci, kao i žene, preferiraju različite poze u seksu. 

A šta ih pali zavisi i od toga kakav je njegov karakter.

Tako loše momke bije glas da oni to vole da rade bukvalno svuda sem u krevetu - pod tušem, preko kuhinjskog stola, naslonjeni na zid...

To otkriva avanturistički nastrojene tipove koji su pomalo "zločesti".

- To je nestašni ljubavnik kog uzbuđuje pomisao da bi mogao biti uhvaćen tokom seksa. On želi da se zabavlja koliko god može, bez obzira na posledice - pojašnjava dr Ava Kadel seks-terapeutkinja.

Pexels
 

Ipak, ponekad se treba malo i primiriti i isprobati klasičnije poze u koje je uključen krevet, čisto zbog promene koje će partnerku razveseliti, dodaje ona.

Nikad nisam upoznala muškarca koji ne voli pseću pozu

Dr specijalista Ava Kadel kaže da nikada nije upoznala muškarca koji ne voli pseću pozu (doggy style). Štaviše, mnogi veruju da je to najbolji položaj za seks.

Muškarac kome je to ubedljivo najdraža poza otkriva svoj teritorijalno-animalistički instinkt kao da je kralj džungle, kaže. S druge strane, time pokazuje da se u njemu skriva strah od intimnosti i da uopšte nije romantičan.

Unsplash
 

- Kod ove poze užitak može biti veliki, ali na račun intimnosti. Kako biste to nadoknadili, povremeno promenite pozu, a najidealnija za bliskost je poza kašika. Kod tog položaja i dalje ulazite otpozadi, ali u isto vreme ste vrlo intimni - savetuje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike