Kada mora tiho: Sedam poza koje su odlične kad ste u gostima ili vam roditelji dođu u posetu

27.02.2023

21:37

0

Autor: K. O.

Obuzela vas je strast, a ne smete da pravite buku

Kada mora tiho: Sedam poza koje su odlične kad ste u gostima ili vam roditelji dođu u posetu
Seks - Copyright Freepik

Znamo da se dobar seks povezuje sa stenjanjem i uzdisajima, ali šta da radite kad mora tiho. Prosto, ima takvih situacija. Ili ste vi otišli u goste, pa vas je obuzela strast ili su vama došli gosti, a ne možete da odolite svom partneru. 

Neke poze su bolje od drugih za tihi seks, a mi vam donosimo sedam takvih.

1. Misionarska poza

Sem što je intimna, ova poza ne stvara jake zvukove.

- Postoji dobar razlog zašto ovu pozu nazivamo klasičnom. Misionarski položaj dopušta partnerima da budu licem u lice i imaju "vrući" kontakt očima. Osim toga, taj bliski kontakt i trljanje telima je sjajan način stimulisanja ženskog polnog organa - objasnila je Lisa Fin, seksualna edukatorka u Babelandu, firmi koja se bavi trgovinom seks igračkama.

Freepik
 

2. Ažurirana poza 69

Svima dobro poznata, a ima i svoju modifikovanu verziju koja se razlikuje samo po tome što oboje leže na boku (ne jedno na leđima, drugo iznad).

Partneri su jedno drugom glavama u međunožju i pružaju oralni seks. Ovaj položaj je, takođe, vrlo tih. I ne zaboravite da korisrtite i prste za dodatnu stimulaciju, prenosi Health.

3. Pod tušem

Seks pod tušem odličan je kada ste kod nekoga u gostima. Vrata kupatila možete da zaključate, a zvuk seksa možete zakamuflirati zvukom vode iz tuša.

- Pokušajte da dignete jednu nogu i stavite je na slavinu, biće vam prijatnije  rekla je seksološkinja Džes O'Reli.

Profimedia
 

4. Licem u jastuku

Ovo je mirnija verzija psećeg stila. Žena leži na stomaku, a partner penetrira od pozadi. Ako vam dođe da vrisnete od zadovoljstva, uhvatite jastuk i lice zaronite u njega.

5. Jahačka poza

Muškarac leži na leđima, recimo, na tepihu, a žena raširenih nogu stoji iznad njega pa se spušta u čučanj i tako dolazi do penetracije.

Ova poza je dobra jer klečanje na tepihu može biti vrlo neprijatno za kolena, a osim toga, žena ima odličnu kontrolu nad celom situacijom.

Pexels
 

6. Sklupčana poza

Ova poza slična je tzv. kašiki. Oba partnera leže na boku licem okrenutim na istu stranu i imaju savijene noge u kolenima. On je iza nje i priljubljeni su jedno uz drugo. Ekspert za seks Rejlčel Rajt savetuje ženama da podignu jednu nogu, kako bi lakše osetili penetraciju.

7. Poza "konj za ljuljanje"

U ovoj pozi muškarac sedne, prekrsti noge (u turski sed, kao da vežba jogu), rukama se iza sebe osloni na podlogu, a žena seda na njega raširenih nogu i obujmi ga njima. Ova poza je vrlo intenzivna i intimna u isto vreme. Osim toga, može biti vrlo tiha što je odlično ako vam, recimo, svekrva spava sa druge strane zida.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike