Pitali bi, al' ne smeju: Muškarce zanima o kakvom seksu žene maštaju, a mi imamo odgovor

03.03.2023

20:41

0

Autor: K. O.

Ako mislite da je reč o romantičnom zalasku sunca na plaži, grdno se varate. Nemaju samo muškarci prljavu maštu

Pitali bi, al' ne smeju: Muškarce zanima o kakvom seksu žene maštaju, a mi imamo odgovor
Orgazam - Copyright Profimedia

Obično su muškarci mnogo transparentniji kada su seksualne maštarije u pitanju, pa nije tajna da većina momaka sanja o seksu u troje. A o čemu to fantaziraju žene?

Muškarci bi voleli da znaju o čemu dame maštaju, kao i to da li uživaju dok pružaju oralni seks ili to čine samo zbog partnera.

Odgovor na ova pitanja dala je seksološkinja Trejsi Koks. A na samom početku osvrnula se na istraživanje dr Džastina Lehmilera koji je za svoja istraživanja ispitao oko 4 hiljade ljudi. 

- O vrlo sličnim stvarima kao i muškarci - objasnila je odmah na početku.

A da i dame imaju vrlo živopisne maštarije koje se ne zasnivaju samo na romantici i zalasku suncu na plaži, potvrđuju njegovi ispitanici.

Profimedia
 

- Seks u troje je najčešći seksualni čin o kojem svaka osoba sanja, i muškarci, i žene iznenađujuće su slični u vrstama stvari o kojima maštaju. Ipak, bilo je nekih razlika u odgovorima. Žene češće nego muškarci maštaju o istopolnim iskustvima. I imaju mnogo više BDSM fantazija od muškaraca. Takođe, suprotno stereotipu, dok muškarci često imaju na umu određenu osobu kada maštaju, žene se više fokusiraju na okruženje i okolinu u celini - objasnila je, pa dodala da ako muškarci misle da žene maštaju o seksualnoj romantici na plaži, da razmisle malo bolje.

A nismo sigurni da će se momcima baš dopasti odgovor na pitanje u vezi sa pružanjem oralnog seksa.

Profimedia
 

Jedno istraživanje sprovedeno na kanadskim studentima 2016. pokazalo je da samo 28 odsto žena oralni seks s muškarcima smatra "vrlo prijatnim". Nešto više od polovine se izjasnilo da im je "donekle prijatan", a 17 odsto kaže da u oralnom seksu uopšte ne uživa.

- Mislim da je ovo istraživanje dobra slika stvarnog stanja. Neke žene ga obožavaju, dok drugima to jednostavno nije prijatno. Postoje i neki razlozi zašto žene nekad ne vole oralni seks, poput loše higijene kod muškarca, ili ako se ponekad zanesu pa preteraju - kaže Koks.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike