Verili ste se? Čestitamo! Ali, za ime boga, samo nemojte raditi ovih šest iritantnih stvari

28.11.2022

11:47

0

Autor: Z.A.S.

U želji da podele sa svima svoju sreću, buduće mlade često preteraju

Verili ste se? Čestitamo! Ali, za ime boga, samo nemojte raditi ovih šest iritantnih stvari
Veridba - Copyright Profimedia

Dan veridbe je, pored dana venčanja, nešto što svaka devojka sanja još od malih nogu, uključujući i način na koji će je njen voljeni zaprositi.

Na kraju, bez obzira na sam način na koji on to uradi, samim tim činom, vaša veza i ljubav prelaze na neki novi nivo i dobijaju potpuno novi smisao.

Međutim, iako je veridba nekada bila vrlo intiman čin, namenjen ili isključivo tom paru i eventualno njihovim najbližima, sa ekspanzijom društvenih mreža ovakvi intimni trenuci su dobili širu publiku.

Od promene statusa veze u "verena", preko fotografije prstena, razmislite koliko i da li je zaista potrebno da svaki detalj bude poznat baš svima.

Ovih šest grešaka mnoge "upravo verene" devojke prave na društvenim mrežama.

1. Koliko karata ima prsten

Dovoljno je da znamo da imate “taj” prsten na ruci. Verujte nam da nisu potrebne nikakve dodatne informacije kao što su, na primer, broj karata ili, ne daj bože, cena prstena.

Profimedia
 

2. Video vašeg prstena

Ne, kao da fotografija zumiranog prstena nije i više nego dovoljna, molimo vas, obavezno snimite i kratkometražni film u čijoj pozadini će se čuti tv ili muzika, a sve, naravno, dok se prsten presijava i tako, minimum, minut i po.

3. Prvo društvene mreže, pa porodica

Ovaj trenutak bi trebalo da bude bitan samo vama, vašim porodicama i najbližim prijateljima. Svi oni znaju koliko vam je to važno i šta taj korak u vašim životima predstavlja. Upravo iz tog razloga bi trebalo prvo njih da obavestite, a tek onda i svoje virtuelne prijatelje.

Pixabay
 

4. Detalji i datum venčanja

Zato postoje pozivnice. Nemojte da vaše venčanje postane javni događaj.

5. Milion heštagova

Sasvim je u redu postavljati heštegove ispod fotografije, jer svi znamo da "Instagram" tako funkcioniše, ali imajte na umu da je izuzetno važno biti umeren u svemu tome. Zadržite se na nekolicini koji su vama bitni i koji imaju smisla.

Pixabay
 

6. "Buduća gospođa …"

Mnoge devojke promene prezime i pre nego što zaista izgovore sudbonosno "da", a ukoliko je i sa vama to slučaj, nemojte da se začudite ukoliko vas neki ljudi obrišu iz prijatelja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike