Svaka žena bi ovo trebalo da zna: Pet stvari koje muškarce obaraju s nogu

23.11.2022

11:57

0

Autor: Z.A.S.

Ove osobine su im na ženama najprivlačnije

Svaka žena bi ovo trebalo da zna: Pet stvari koje muškarce obaraju s nogu
Ljubav - Copyright Profimedia

Žene konstantno tragaju za odgovorom na pitanje šta je to što muškarci žele. Naravno da svaki ima svoje kriterijume, ali postoje neke opšte osobine na koje svi muškarci "padaju".

U suštini, bez obzira na to što će vam neki od ovih kriterijuma delovati, u neku ruku i kontradiktorno, ako malo bolje obratite pažnju, shvatićete da muškarci zapravo ne žele ništa toliko nerealno.

Ovih pet osobina im je na ženama definitivno najprivlačnije.

1. Zabavne

Može da bude perfektno obučena i našminkana, ali ako ne zna da ih nasmeje u razgovoru, muškarci se momentalno hlade.

2. Spontane

Da preciziramo - žene koje umeju da budu ozbiljne onda kada to treba, ali i neozbiljne i spontane, onda kad situacija to dozvoljava, oboriće s nogu svakog muškarca. U prevodu, muškarci obožavaju žene sa kojima mogu baš sve.

Pexels
 

3. Dobre

Muškarci ne žele žene koje glume da su dobre, već one koje su zaista dobre osobe i na koje uvek mogu da se oslone. Lepo je znati da se takve stvari još uvek cene kod pravih muškaraca, ali se nadamo i da im je jasno da takav tretman treba da zasluže.

Pixabay

4. Vredne

Iako većina muškaraca i dalje želi da bude uspešnija od svojih lepših polovina, ipak priznaju da vole pametne, sposobne i vredne žene. Čim primete da je žena lenja, vade crveni karton.

Pixabay
 

5. Sređene, ali...

Muškarci obožavaju žene koje vode računa o svom izgledu, ali nijedan muškarac ne voli kada žena, po tom pitanju, preteruje. - Ako se vidi da se sređivala nekoliko sati ili da je većina toga na njoj veštačka, hladimo se u trenutku ako s tom ženom želimo nešto ozbiljnije - jednoglasni su momci.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike